2017. aug 17. 0

Viszlát, akadályok!

Péntektől bő egy héten át a Mars és a Szaturnusz az emelő erőket ébresztő trigon fényszögön keresztül kapcsolódik össze. Mindkét bolygó tüzes jelben jár, a Mars az Oroszlán jelében, a Szaturnusz pedig a Nyilas zodiákusában. Augusztus 23-án, szerdán a legerősebb kettejük szövetsége és az égi hatás péntekig, 25-ig érezhető, amikor is a Szaturnusz április óta tartó látszólagos hátráló mozgásából újra a kozmikus haladási irányt veszi fel.

A Mars csillagképi értelemben is az Oroszlánban jár, a nemes ragadozó fejét kirajzoló csillagok fénylenek a vörös bolygó égi hátterében. Az üzenet a múlt látása: annak kulcsa, amivel leküzdhetjük belső démonainkat, visszahúzó erőinket, ott lapul a múltban. Ideje hátranézni, megtalálni és használni ezt a kulcsot és a segítségével megnyitni a fejlődés kapuját, ami – egyúttal ás automatikusan – bezárja az alacsony szinten működtetett energiákból fakadó önmarcangolás, külső/belső agresszió ajtaját. Az oroszláni minőség a világosság győzelmében sűríthető kétszavas esszenciává: ez a koncentrátum ízesíti meg az önmagunk meghaladásához vezető utat.

A Szaturnusz csillagképi hátterében a Skorpió fényábrája tündöklik; az isteni igazságok, titkok, a belső mélységek kutatásának és az ezekkel összhangban történő változtatások, átalakulások információjának égi képviselőjeként. Mindehhez adódik a Kígyótartó gyógyító és beavató energiája a Tejút fényszalagján: a szeretettel megélt kiteljesedés, az örök értékek felismerése és a mélységekből felhozása érkezik általa. A szeretet ereje segít minden korláton túljutni, általa simulhatnak ki a ráncok és ülhet el a háborgás. A két planéta kapcsolatában amúgy is erős a szeretet, hiszen a Mars Oroszlán-béli pozíciója is az elfogadó, királyi-uralkodói szeretet tüzét táplálja. A fényszál pedig nem más, mint a trigon: emelő erők, növekedés, jobbá tevés; ez az energetika hatja át mostani napjainkat, általuk képessé válunk valami jobbat, helyesebben fogalmazva valami sokkal jobbat kihozni életünkből. Tesszük mindezt lendülettel, erővel, hiszen mindkét bolygó tüzes jelben jár; a felemelkedés pedig lelkesültségében is koncentrált, tudatos folyamat, amiben ott a szintemelkedés lehetősége.

kép: www.wordpress.com

Szólj hozzá(nk)!