Csütörtökön déltájban telik a Hold a Vízöntő jelében, ekkor áll pontosan szemben a Nappal. Azzal a Nappal, aki az Oroszlánból a rálátás és a világosságra törekvés igényét sugározza. Ez egészül ki a tisztázás késztetésével, most tudunk igazán, mélységeiben rálátni arra, mit kell az emelkedésünkhöz megtisztítanunk.

160818telihold

Nyomatékos a mostani teliholdban a múlt üzenete: a Nap az Oroszlán csillagkép múltba tekintő fejénél sütkérezik, míg a Hold a Vízöntő csillagkép múltba ömlő vizében pancsol. A múlt tanulságainak meglátása vezet el a megértéshez, a méltó jelen megéléséhez és a szebb, emelkedettebb jövő kiépítéséhez. Hasonlóan a múltból hozott tisztázandók rendezésével, megtisztításával vállalhatunk felelősséget a fényesebb jövőnkért.

A múltból a jövőbe ívelő hídként tekintsünk a Nap és a Hold mostani szembenállására; megragadva a lehetőséget, hogy felfelé ívelő vonalon, minél gazdagabb tapasztalatokkal felszerelkezve, boldogan fütyörészve sétálhassunk át a pillérek megtartó biztonságot sugárzó erejét mindvégig tudatunkban tartva a jelen maradéktalan megélésén át a méltó jövőbe.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This