+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Szombat éjjel, egy órakor lesz újhold a Vízöntő jelében, azaz együtt áll Nap és Hold. Különleges erőkkel köszönt életünkbe a mostani éjjel és ez az égi csodahalmaz. A szabadság területén minden ránk kérgesedett, trutymós bőrt és ruhát letéve újulhatunk meg és kaphatunk szárnyra. A tiszta alapok letevésének éjjele érkezik meg angyalszárnyakon. A fizikai síkra lehozható és működésbe álló erők ébrednek fel, hogy segítségünkre siessenek. Álmaink megmoccannak, kinyílik szemük és lelkünk mozivásznáról kecsesen lelépve valóságunkba libbennek a csodák éjszakáján.

Érdemes ennek biztos tudatában álomra hajtani fejünket, bagoly típusúaknak pedig egy rövidke köszöntő szertartást celebrálni az újhold tiszteletére a késői (avagy korai – nézőpont kérdése) időpontban. Az együttállás hátterében a Tejútra néző Bak csillagkép látható, az Istenek Útjának erőit megidézve és a konstellációhoz fűszerként lehozva. A mostani megújulás valódi vállalásaink, sorsunk igazi, örömmel vállalt és felvállalt feladataihoz is közelebb visz, közelebb emel.

További adalék az amúgy sem mindennapi égi helyzethez a Kos jelében haladó Uránusszal fennálló quintil fényszög kapcsolat. Ez az égi fénylánc a mágikus érzékelést, a kézzel nem fogható finomságokat szimbolizálja, amit tartalommal tölt meg a zsenialitást és a kereteken túlra mutató, szabad gondolkodást megtestesítő Uránusz. Ő az a planéta, aki a forradalmár a szó legjobb értelmében, segítségével igazi reformokat vihetünk végbe életünkben, mind érzelmi, lelki, mind fizikai síkon. A megújulás egyben a szabadabb és könnyebb következő lépések lehetőségét is elhozza, hogy a ma egyértelműségére a holnap boldogsága épülhessen, az új kezdet a Fénybe vezessen.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This