Konzultáció, tanácsadás, beszélgetés:

  • 16.000,-Ft/óra

Asztrozófiai elemzés:

  • e-mailben egyeztetve: janos@ladonyijanos.hu

Csillagmeditáció:

  • Csak személyesen és csak aki már járt nálam elemzésen 24.000,-Ft (1,5 – 2 óra)

Főnixébresztő önismereti workshop:

  • 8.000,-Ft/fő (következő alkalom: 2021. szeptember 4. 10:00 – 14:00)

Kapcsolat-kapcsoló egész napos párkapcsolati workshop:

  • 25.000,-Ft/fő

Coaching – spirituális szemlélettel:

  • 16.000,-Ft/óra

Fontos tudnivalók:

A választott szolgáltatás díjának egy részét vagy egészét kérhetem előre utalva (forrás: https://ladonyijanos.hu/aszf), ez feltétele lehet az időpontfoglalásnak, azaz csak az összeg beérkezte után fixáljuk az időpontot. A hivatalos “listaárhoz” képest egyedi esetben speciális, személyre szabott árat határozhatok meg, de ezt kivétel nélkül, minden esetben előre jelzem. Amennyiben időpontod van és 72 órán belül lemondod, nem történik semmi, 48 órán belül a választott szolgáltatás díjának 50%-át, 24 órán belül a 100 %-át kérem elutalni; ezekről az összegekről – kérésed szerint – nyugtát vagy számlát küldök. Amennyiben nem mondod le az időpontot (sms-ben, e-mailben vagy messenger üzenetben) és nem jössz el, úgy a szolgáltatás díjának 100%-át kell elutalnod.

Kérlek, hogy csak és kizárólag ennek a pár sornak az elolvasása és tudomásul vétele után foglalj időpontot. Tudom, hogy elég szigorúan hangzik a feltételrendszer, az esetek döntő többségében nem is alkalmazom, ám néhány kellemetlen tapasztalat íratta velem a “fontos tudnivalók” pontot. Fenntartom a jogot, hogy indokolás és külön magyarázat nélkül alkalmazzam a benne foglaltakat, kérlek, ezt tartsd tiszteletben.

Minden esetben minden beérkező összegről elektronikus számlát állítok ki, ezt a szamlazz.hu rendszere továbbítja a megadott e-mail címedre. Ez a személyes konzultációk esetében is így történik. Kérlek, hogy az alap számlázási adataidat (név és cím) írd meg, mikor időpontot egyeztetünk – ennek alapján tudom a díjbekérőt/számlát megírni. A 2022. évi KATA változások következtében kizárólag magánszemélyként tudlak fogadni, tehát cég nevére számlát kiállítani nem tudok.

Köszönöm a megértésedet!

Ládonyi János

Pin It on Pinterest

Share This