Péntek hajnaltól a Bika jelében folytatja égi útját a Mars, erőt és lendületet irányítva teremtő működéseinkbe. Bika Mars idején játszi könnyedséggel, magától értetődő természetességgel vágunk bele új energiák anyagban való megjelenítésébe, magába a teremtésbe. A biztonság és a stabilitás területein is erősödünk, ilyenkor nincs helye a kétkedésnek, friss és tüzes szelek fújják el a kérdőjeleket ezen az életterületen is.

A vetés minősége is a Bikához tartozik, a Mars érintettsége miatt igazán lendületesen láthatunk neki az alapozásnak, itt tehetünk alkotó, tevékeny módon azért, hogy a majdani learatandó kalászunk olyan legyen, amilyenre vágyunk. Fontos szót ejteni a gyorsaságról is, hiszen ez a minőség is a vörös bolygó sajátja: a tökölődés a mostani időszakban szabadságra megy, helyét célratörő határozottság, egyértelmű szándék, szilárd kezdeményezőkészség tölti be.

Van egy érdekes, magas szintű megélési formája is a Bika Marsnak: úrrá tudunk lenni mohóságunkon és túlzó birtoklási vágyunkon, erő ébred a bennünk élő ilyen késztetések legyőzésére. Ez a folyamat a legnemesebb önlegyőzés; a bennünk élő visszahúzó energiák felett aratott fényes diadal lehetőségét kínálja tálcán.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This