2016. nov 28. 0

Nyilas Újhold

Kedden kora délután a Nyilas jelében áll együtt szorosan Nap és Hold, azaz újhold köszönt ránk. Köszönt, mert már karnyújtásnyira az Istenek Útja, a legmagasabb minőségek csillagösvénye és mind a Nap, mind a Hold a Tejútra lépés információját „szállítja” életünkbe. Megújulást hozó energiák ébrednek bennünk a magasabb világokkal való kapcsolatunkban, az istenképünkben és a vele összefűző szálak szövevényében. Inspirációt érezhetünk érzésvilágunk felszín alatti rétegeiben is tiszta vizet önteni a pohárba, példának okáért elhatározva, hogy most már nem teszem ki magamat méltatlan, igazságtalan helyzeteknek – önmagam által.

Az újhold hátterében a Kígyótartó csillagkép látható az égen, így gyógyító erőink működtetésében is új szirmok hajtanak ki. Új beavató élmények is érkezhetnek, akár beavatást adó, akár kapó élethelyzetben kapjuk áldásait. Jusson eszünkbe, hogy a beavatás, a valódi beavatás soha nem más ember keze által, sablonszöveget mormolva érkezik, még ha annak is nevezik és elfogadják a szertartásosságát. A beavatást belül éljük meg, de társunk segíthet oly’ módon, hogy helyzetbe hoz: „tessék, itt egy szaftos kis élethelyzet, lássuk, mit kezdesz vele!” Az ilyenkor megélt érzések, megvalósított cselekvések adják a beavatást, ami érzelmi munkánk gyümölcse, akár mézédes, akár savanyú, mint az éretlen egres.

161129nyilashold

Nagyobb összefüggéseiben látjuk és érzékeljük életünket, történéseinket, életünk fontos szereplőit. A valódi tudás áramlásában is az újulás erői szökkennek szárba, tanítói énünk kígyóbőrét hátrahagyva fényes, csillogó új köntösében pompázik. A kiegyenlítettség jegyében a tanítások megértésére és működtetésére is fogékonyabbak vagyunk, engedjük a számunkra ténylegesen hasznos, előre vivő tanok megérkezését, valóságunkba épülését.

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!