Csütörtökön délután vált jegyet a Mars és folytatja égi útját immár az Oroszlán égi cikkelyében. Tüzes bolygó érkezik tüzes jelbe, helye és ideje van az impulzivitásnak, a tetteknek, a cselekvésnek, mindezt pezsgő, lendületes alkotó módon. Az Oroszlán Mars a férfi minőségek egyik legszebb aspektusa, ahol megjelenik a férfi erősségeinek összeadódása, helyesebben fogalmazva ezeknek az értékeknek a szintézisben, magas minőségben működtetése által megélhető csodahalmaz.

Az Oroszlánban ott a klasszikus, szakrális uralkodói szeretet, amit nem lehet eléggé magasztalni. Ha a mindennapok adminisztratív döntéshozatalából el is párolgott ez az energia, ne higgyük, hogy nyomtalanul tovatűnt. Saját életünkben ugyanúgy lehetünk és kell is, hogy legyünk szereteten alapuló, valódi uralkodók, mint ahogyan azt is megélhetjük, kell, hogy megéljük, amikor az uralkodás egy igazi alázattal végzet szolgálatként, nemes életcélként jelenik meg.

A rálátás, erőink uralása is előtérbe kerül, mindez a marsikus tartalommal töltve elsősorban a belső erőket, ösztönerőket való uralás, kézben tartás fontosságát emeli ki. Legyünk tudatában annak a csodálatos hatalomnak, amikor megtehetem, de mégsem teszem meg. Ez az Oroszlán Mars magas szintű működtetése, amikor nem akarom az erőmet fitogtatni, mert egyrészt nem arra való, másrészt az ilyen jellegű talmi vágyak már nincsenek bennem, itt az erők már egy magasabb célt szolgálnak, nem a másik legyőzését, a céltalan rivalizálást. Az égi helyzet a valódi, igazi, hamisítatlan nemes harcost idézi meg bennünk, aki mindannyiunkban ott él, abban is, aki hétköznap egy nyuszit lát a tükörből visszanézni. Erők, ébresztő, tegyünk valami fantasztikusat!

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This