Bemutatkozás


lada1Budapesten születtem 1979-ben és alig telt el négy-öt év, már tudtam, hogy masszíroznom kell, ez az utam; az oviban az óvónénik rendszeresen kértek meg elgémberedett hátuk macskátlanítására. A Sors azonban úgy hozta, hogy pár évtizedig a társadalmi elvárásoknak való megfelelés jegyében teljen az életem. Ezt megelégelvén néhány éve döntöttem arról, hogy visszatérek az eredeti indíttatáshoz és elindulok az érintés- és lélekterápia útján. Fő eszközeim a figyelem, a teljes jelenlét, és a világmindenséget átható, mindenütt jelenlévő szeretet-energia. Bármelyik masszázs vagy reflaxációs kezelés folyamatában a hozzám forduló társam segítése az egyetlen, ami létezik a számomra.

A ThetaHealing-gel való kapcsolatom frissebb, de átütő erejű hatást gyakorolt rám; módszert még nem éreztem ennyire a magaménak. Nincs két egyforma kezelés, hiszen nincs két egyforma ember és két megoldandó élethelyzet sem lehet azonos. Minden alkalommal, újra és újra átélem azt a csodát, hogy elindulunk egy irányba és – a legtöbbször – egészen másfelé jutunk el, ott, ahol a megoldás lakik, bár előre és kívülről nézve nem úgy látszott. A segítő erők mindig a legjobb felé terelnek, gyengéden, de határozottan kézen fogva.

 

Az asztrozófia (csillagbölcselet) számomra az a szent tudomány, ami segít az életünk térképének megtalálásához. A ma embere ritkán tekint fel a csillagos égre, ahová mindenkinek a születési képlete formájában oda van írva a sorsa, az élete, a honnan jöttem-hová tartok-mivégre vagyok itt a földön kérdéseire a válasz. A csillagok csodálatos világát felfedezve egyre több rétegét és egyre nagyobb mélységeit láthatja meg a földi vándor életének; helyére kerülnek a dolgok és megoldások születnek a legmagasabb világokból lehozott segítséggel.

Várlak szeretettel!