Ha tudsz valamit, akkor működtesd is. Erre hívja fel a figyelmedet a Bika csillagkép testéhez érkező Jupiter. Nincs mit bonyolítani rajta:

Bárhonnan is szerezted meg, való és méltó használnod a tapasztalatodat, ismereteidet, tudásodat. Ez lehetőséged, egyben felelősséged is. Egyszerű példával így képzeld el:

Szeretnél felakasztani egy megkapóan szép képet a kopár falra. Szög akad a fiókodban, de elfelejtetted, hogy a tavalyi kiárusításnál vettél egy príma kalapácsot is. Jobb hüvelykujjad begyével az életben be nem passzírozod a falba. A húsklopfoló már egy fokkal jobb. Használhatsz féltéglát, konzervdobozt, talán sikerrel jársz. Amikor viszont ráakadsz az addig soha nem használt, lakktól fényes nyelű, sértetlen fekete fejű kalapácsra, óhatatlanul szakad ki belőled egy bosszankodó „b@ssza meg”! Legalábbis én ilyesmit szoktam mormolni. A fűzfán fütyülő rézangyal persze elegánsabb, de mit csináljak: ez van.

Szög és kalapács emlékeztet amúgy jó jupiteri módra: használd, alkalmazd, működtesd készségeid, képességed, megszerzett tudásodat. Legfőképpen a bölcsességedet.

Hozd le az anyag világába az elméletet.

Váltsd be a zsetonokat.

Valósítsd meg, amit elképzeltél.

Ez ugyanis – különösen most – felszabadít. Rövid visszakacsintásként: a Jupiter éppen az Uránusz bolygóval áll együtt. Így érkezik meg a Bika testéhez. A találkozóról írt cikket ezen a linken tudod felfrissíteni, érdemes: https://ladonyijanos.hu/jupiter-uranusz-egyutt-elegansan-egyszeruen/

Test. Testesülés. Teremtés.

A Bika csillagzat teste a magasabb szellemi, eszmei sugallat alapján történő termékeny folyamatok szimbolizálója.

Lépd meg, amit egy ideje már tervezgetsz.

Használd fel a különleges ötleteket, bátran fordíts hátat az unalmasra taposott járt utaknak.

Higgy önmagadban. Talán ez a legfontosabb. Ez az égi állás ösztönzi, hogy egy erősebb, büszkébb ember nézzen vissza rád a tükörből. Ehhez azonban tedd hozzá a magadét. Azaz:

Felejts el a sóhajtozást.

Locsold le prémium benzinnel a kifogásokat, majd gyújtsd fel őket.

Tűrd fel az ingujjadat, mosolyodj el és láss hozzá.

Tedd a dolgod – azt, ami igazán a tiéd.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This