Vasárnap kora reggel, hat órakor telik a Hold a Bak jelében, ekkor válik egzakttá a Rákban haladó Nappal való szembenállása. A Bak-Rák tengely mutat rá arra a felismerésre, hogy amit magammal hoztam, azzal meg tudom oldani az életemet, a feladataimat, képes vagyok megvalósítani a lehetőségeimet. Az érzelmek megoldást adnak, a lelki folyamatok kiteljesednek az anyag világában tett lépéseinkben; a belső megélések csúcsosodnak ki tetteinkben.

Bak telihold idején nem elszabadult héliumos lufiként röpdösünk; ilyenkor a legjobb értelemben vett praktikum és az előrehaladás igénye társul lelkünk gazdagodó világához; a bent és kint egyensúlya egy stabil tengelyt ad, ami életünk szekerét biztonságban viszi tovább.

Előfordulhatnak tisztító erejű könnyek is, de ezek mind-mind lemosnak és magukkal visznek idejét múlt ragadványokat, engedjük őket szabadon útjukra. Itt is igaz, mint oly’ sok más vonatkozásban: jobb kint, mint bent. Áldásos hozadékként jelenik meg a letisztulás és azt vesszük észre, a bizonytalanság, a tétovaság helyét átveszi a megformálódó, kirajzolódó cél megerősödő képe. Ezzel a képpel tudunk eggyé válni és biztos, stabillá szilárduló léptekkel, lelkileg azonosulva haladni felé.

kép: www.divineraven.com

Pin It on Pinterest

Share This