2017. dec 24. 0

Bak Vénusz

Karácsony első napján táncol át a Nyilasból a Bak zodiákusába a Vénusz. Örömtánc ez a javából, hiszen a kapcsolatok, a művészetek, a szerelem világában léphetünk előre, léphetünk feljebb; haladunk és fejlődünk a legjobb úton és módon. Az elkövetkező hetek Bak vénuszi energiája segíti a tanítások megérkezését és megértését, amik által többé válunk; ezek a tanítások pedig szépséges leckéken keresztül érkeznek; olyan leckéken át, amiket az oktatásban „játszva tanulás” néven emlegetnek.

Különösen alkalmas időszak köszönt ránk a jelenlét és a minőségi idő megélésére. A szerelem abszolút elhoz és „megérkeztet” a jelenbe; ahol átéljük, mi is a különbség mennyiségi és minőségi idő között. Valójában most érkezett el az ideje, hogy az örülni, szeretni tudást működtessük, ültessük át a gyakorlatba, tapasztaljuk meg, élvezzük ki. Fontos emlékeznünk, a szerelem nem csak két ember közötti érzelmi töltöttséget fejez ki; szerelemmel bármit tudunk végezni, ami közben dalol a szívünk.

Elképesztően csodálatos, jelzőkkel kevéssé leírható minőségeket hozhatunk létre, amikor a szerelemmel átitatott teremtő erőinket ötvözzük az igényességgel, a maximalizmussal; ami nem szőrszálhasogatást, hanem a tökéletességre törekvést jelenti. Ez az ötvözet csillogó, szépséges és mindig mosolyt, örömteli, elégedett mosolyt varázsol arcunkra. Bak Vénusz idején valahogy letisztulnak a dolgok, egyértelművé válik, hol érezzük otthon magunkat, mit szeretünk igazán tenni, kivel szeretünk lenni; a sallangoktól pedig könnyedén és magától értetődő módon szabadulunk meg.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!