Vasárnap, a délután közepén lesz újhold a Halak jelében. Újra előtérbe kerül az összegzés, a számvetés; az új dolgok lerakásához tiszta alapok kellenek. A megújuláshoz vezető út a megtett táv értékelésével, a tanulságok levonásával kezdődik. Ahogyan haladunk az évkör „végéhez” – persze hogyan is lehetne vége bárminek, ami állandó és körforgásban van… -, úgy jutunk egyre mélyebb rétegekbe önmagunkon belül is.

A mostani újhold és a szombat délután annak idejét hozza el, amikor szünetet tartunk, amikor nagy levegővételnyi teljes csend érkezik életünkbe. Már látjuk a kockás zászlót, már érezzük, hogy ez a kör lassan a végéhez ér. Agyunk tudja, hogy jön a következő, de mielőtt belekezdünk, álljunk meg és nézzünk vissza, mi történt velünk, miket éltünk meg, milyen érzésekkel gyarapodtunk az letelt etapban.

Amikor őszintén, részrehajlás és szépítgetés nélkül látjuk magunkat, tetteinket és megéléseinket a múltunk tükrében, akkor készülünk fel valójában a következő kör tiszta és szép rajtjára, akkor úgy startolunk át, hogy fényburok ölel körül és szárnyak ereje repít előre. Várjuk ki azt az „üres” ütemet a táncban, tudjuk, helye van, vele tejes a ritmus. Lássuk lelkünkkel a Nagy Egészet, azt a művet, ami életünk csodálatos szervezete és szerkezete és adjuk meg magunknak a megpihenés és a belső szintézis ajándékát.

kép: www.underthebluedoor.com

Pin It on Pinterest

Share This