Csütörtökön késő este az Ikrek jelében találkozik a Nap és a Hold, közkeletű nevén ekkor köszönt ránk az újhold. Az Ikrek zodiákusa a megértés és megértetés igényének, a kíváncsiságnak, a kommunikációnak információit hordozza. A mostani újhold erre a területre világít rá, itt van a megújulás lehetősége – többek közt. A csodálatosság most (is) abban rejlik, hogy az energiák adottak, mindenkinek saját szintjén támogatják ezt a folyamatot.

Az Ikrek egyben az emberi kapcsolatokról is szól, az innen érkező tanítások adta beavató élmények általi megújulás ugyanúgy az újhold ajándéka. Embertársaink mind-mind tanuló- és tanító társaink is egyben, velük és általuk tudunk az ember-ember közti oktatójátékban fejlődni és magasabb szintre lépni. Kapcsolataink megújítása, az egymáshoz fűződő (fény)szálak újrasodrása szintén napirenden szerepel.

Érdemes tudnunk, hogy az Ikrek uraként erős a merkúri érintettség is most, így a kommunikáció szerepe felerősödik, ahogyan a beszélgetésekből érkező valódi beavatások lehetősége és jelentősége úgyszintén. Az újhold energiái nem annyira az otthon ülést és a befelé fordulva töprenkedést erősítik; helye és ideje van a mozgékonyság megélésének, a (jó értelemben vett) zsongásnak és a jövés-menésnek, hogy a vérkeringés részeként működjünk a nagy egészben.

kép: www.underthebluedoor.org

Pin It on Pinterest

Share This