2016. okt 26. 0

Nap-Merkúr

Csütörtökön együtt áll a nap és a Merkúr a Skorpió jelében. Remek napunk lesz minden rejtett összefüggést, mélyben megbúvó motivációt megérteni. Ritkán esik szó alacsony szintről, de az esetlegesen felmerülő késztetések miatt említést érdemel, hogy pletykálkodásra, öncélú kíváncsiskodásra, netán hallgatózásra való inspirációinknak engedelmeskedve nem éppen magas szinten működtetjük a bolygók energiáit. A titokkutatás megélésére társunk telefonjának, netán táskájának átvizsgálása méltatlan terep. A kereskedelemben tündökölni; írni, olvasni, beszélgetni most a hétköznapinál lényegesen eredményesebben tudunk.

161027lampasno

Hajónk vitorlájába a valódi megértést adó módokon érdemes befognunk az együttállás keltette kozmikus szelet: a miértekre könnyebb válaszokat kapnunk akár befelé fordulva, elcsendesedve, akár tisztázó beszélgetések útján is. Ez a nap egyebekben a szellemi világosság gyúlásáról is szól, amikor a megértés felkapcsolja a villanyt és rácsodálkozunk, milyen egyszerű és magától értetődő megoldása is van a korábban gondot okozó töprenkedésnek. A konstelláció hátterében a Szűz csillagkép angyali részének halovány csillagai fénylenek, így szárnyas segítőinkkel való kapcsolatfelvételre, illetve bármilyen, angyalokkal való „munkára”, kommunikációra kiváló a nap energetikája. Fontos, hogy tömören, világosan tudjuk megfogalmazni és kifejezni, mi az, amiben égi támogatóink segítségét kérjük. Egy szabatosan, egyértelműen megfogalmazott vággyal sokkal könnyebben boldogulnak, mint ha ki kéne bogozniuk egy, a kérő számára is kusza és ellentmondásos óhaj valódi tartalmát, lenyesve a díszítésnek látszó sallangokat.

Nem baj, pontosabban most sem baj, ha lelkünk legmélyéig hatolva tárjuk fel, mi is lakik odalent, akár megértésre vágyunk, akár égi segítségre. Könnyen tudunk ilyen módon régóta húzódó kellemetlen folyamatok végére pontot tenni; ráadásként pedig az így nyert tanítás beavató erejével is gazdagszunk. További adalék, hogy minden ilyen munkánk után lendületet kapunk a továbblépéshez, az utunkon való előrehaladáshoz.

kép: wall.alphacoders.com

Szólj hozzá(nk)!