+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Szombaton, a nap közepén vált jegyet a Nap és folytatja égi útját a Halak zodiákusában. A következő időszakban hangsúlyos az összegzés, a lezárás, a befejezés üzenete. Az év körének utolsó stációjában járunk, itt érdemes visszatekinteni és számvetést készíteni, mit és hogyan éltünk meg az elmúlt évünkben. Mi az, amit esetleg már másképp látunk, ma már másképp tennénk. Szeneljünk értékes és minőségi időt, hogy egy fotelba bekuckózva elvégezhessük az összegzést, mely a Halak egyik meghatározó fogalma. Egy fejezet lezárulása egyben a következő fejezet kezdetére is kihat: itt alapozhatjuk meg, milyen hangulatban kezdődjön történetünk következő szakasza, mit érez a főszereplő, mit hoz magával, amit meg szeretne valósítani.

Az elmúlt időszak számvetése elengedhetetlenül fontos és szükséges a jövőért és a jövő jobb minőségéért. A Halak vizes jegy, előtérbe kerülnek az érzelmek, érzések, lelkünk mély rétegei. Természetes igényünk ébred egy kicsit egyedül lenni és befelé fordulni (ez szigorúan nem azonos a befordulni minőségével!), mindenképpen javallott időt és teret adni az egyedüllét gyümölcseinek élvezetére. Az egyedülléttől pedig ne féljünk, mert egyedüllét nem egyenlő magány a képlet szerint. Az egyedüllét egyben akkumulátoraink töltését is erősíti, hogy visszatérve belőle társaink egy fényesebb és szebb, intenzívebben ragyogó létezőt kaphassanak vissza.

A Halakban ott a változás, minden aspektusában. A belső világunkban végigvonuló képlékenység természetes, ezek a mozgások a megélt dolgainkkal összhangban fejtik ki hatásukat. Minden változásunk értünk van, minket szolgál; félelmek nélkül elfogadva és befogadva őket igazán elegáns és örömteli módon tudunk továbblépni. Jusson eszünkbe, hogy a változás mindig jó. Aki hajlékony, az nem gerinctelen, aki merev és rideg, az viszont törik.

kép: www.giaconti.com

Pin It on Pinterest

Share This