Kedden reggel, becsengetéskor telik a Hold a Mérleg jelében, érzelmességet és erős lelki töltetet csepegtetve kapcsolatainkba. A Nap-Hold szembenállás a Kos-Mérleg tengelyen zajlik zodiákusi értelemben, ám ennél sokkal érdekesebb megvizsgálnunk a csillagképi hátteret. A Hold a Szűz futó alakot kirajzoló képének jövőbe érkező lábánál jár, míg a Nap a Halak csillagkép karma kerekéről kiemelkedő halánál vándorol, így két irányból is megjelenik a jövő üzenete és fontossága.

További adalék, hogy a Nap az Andromédánál tartózkodik, így egészítve ki az áldozat minőségével a kiemelkedést: valódi emelkedés csak önként vállalt (ego)áldozat meghozatalával válik lehetségessé. Ez az információ a társunkkal, társainkkal való kapcsolatunkra vetítve megmutatja, mit tegyünk önösségünkből saját oltárunkra, hogy magasabb szinten, boldog és fényes jövőt magunkénak tudva működhessünk együtt és egészülhessünk ki a közös úton.

Érdemes figyelni érzéseinket, lelkünk rezdüléseit; ebben az időszakban finomodó hangszerként működünk. Legyen fülünk meghallani, milyen húrok pendülnek bennünk és ezekből a lelki hangzatokból tudunk harmóniát és építő, előre vivő dallamokat, futamokat komponálni.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This