+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Pénteken délután, 15 óra magasságában a Nyilas jelében telik a Hold, avagy ekkor egzakt az Ikrekben járó Nappal való szembenállása. Itt a Nap már a Bika csillagkép szarvai között halad el, ami a Tejútra emelő erőket szimbolizálja, egyben antennaként is funkcionál: általuk a magasabb, isteni világok üzeneteit vehetjük. Tovább vizsgálva a csillagos eget kirajzolódik az Orion öve is, amihez közel jár a Nap, az alsó és felső világok egyesülésének lehetőségét megjelenítve.

A Hold a Tejúton lépdel, a Fény bölcsességét, a magas tudást és tanítást szimbolizáló Nyilas jelében. Égi hátterében ott a Skorpió csillagkép, annak is a fullánkjához közelítünk, ami a radikális, gyökeres változásokat jeleníti meg. A gyógyítás és beavatás erőt a Kígyótartó árasztja, tovább fokozva jelen teliholdunk nagyszerűségét.

Péntek délután ezek az erők egészülnek ki és teljesednek ki a szembenállás energiái által. Az emelkedés és az isteni világok segítő erői tudást, gyógyulást és a számunkra legjobb változás lehetőségét hozzák el, amik által életünket magasabb és tisztább minőségben élhetjük. Tudnunk kell, hogy a kozmikus törvények mindig értünk vannak, velük összhangban a földi létező is a saját mikrokozmoszában képes a legjobbat megteremteni.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This