A Nap jelenleg a Kiscsikó (Equuleus) csillagképben halad, a Vízöntő jelében. A tisztaság és a szabadság fontossága a Vízöntő jele miatt központi csillagunk teljes, a zodiákus ezen cikkelyében végzett útja során hangsúlyos. Ez az üzenet egészül ki az újjászületés, a megfiatalodás információjával. A Kiscsikó szellemi küldetése erősödik a Nap és a Kos jelében haladó Uránusz szintézisre törekvő, sextil fényszög kapcsolata által is.

Az Equuleus csillagkép az új és tiszta erőket szimbolizálja, melyek a halhatatlanság felé vezetnek el. Az égbolton fölötte a Pegasus, a Táltos Paripa maga vágtat, rávilágítva a kiteljesedés általi szárnyalás és emelkedés folyamatának lehetőségére. A mostani napokban, jövő hét hétfőjéig, február 13-ig itt folytatja égi útját a cselekvő énünket megjelenítő Nap: valóságunkba kerül a lélek felfrissülése, megtisztulása és felkészülése a maga fokozatosan emelkedő útján a nagy dolgok véghezvitelére és ilyen módon a Kiscsikóból Táltos Paripává nemesedés minőségének megélése. Jó tudnunk, hogy mindez a Bak csillagképében történik, ahol kiemelten hangsúlyos a sorsfeladatunk és küldetésünk üzenete, így minden, itt átélt élményünk közelebb visz vállalásaink teljesítéséhez.

Az uránuszi érintettség a megértésre törekvő szálakon át fűződik a Naphoz: tiszta alapokon építhetjük jövőnket fényesen, az új kezdetekben benne munkálkodik a szabadság és a béklyónélküliség ereje. Nem mellékesen pedig az újítások, a pezsgés, a zsenialitás bizsergető játékossága is színezi a képet. A megújulásban ott van a humor, a felszabadulás minősége és ezt szellemünk érti és megérti; utunk során pedig sikerrel állítja szolgálatunkba a megszokott kereteken túlra mutató csintalan energiákat.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This