Hosszabb ideje foglalkoztatott a gondolat, hogy kéne egy egész napos képzést csinálni, ami a párkapcsolatról szól. Hogy pontosabban fogalmazzak: a párkapcsolat megteremtésének minden részletét körbejárja. Hagytam érlelődni a gondolatot és érkezni az ötleteket, majd, ahogy telt az idő, kezdett a dolog formát ölteni. Milyen jó lenne egy napba belesűríteni mindazt, ami évek alatt összegyűlt, milyen szuper dolog egy esszenciát összeállítani, amivel bárki elindulhat a boldog párkapcsolat útján. Így született meg a Kapcsolat-kapcsoló programja.

A név beszédes és rámutat: ha alkalmazod az itt tanultakat, eléred és megteremted a valódi vágyaiddal harmonizáló párkapcsolatot. Ezt a napot úgy állítottam össze, hogy a szükséges elmélet mellett tele van gyakorlattal, együtt tanulással, szituációs játékokkal és egy kis varázslattal. Körüljárunk mindent, ami eddig blokkolhatott és hathatósan teszünk róla, hogy a múlt idő indokolttá váljon. Olyan eszközöket kapsz, amiket használva a méltó társ megérkezik az életedbe.

A Kapcsolat-kapcsolót ajánlom mindannak, aki:

 • vágyik egy harmonikus, szereteten és szerelmen alapuló, mellérendelő energiájú párkapcsolatra,
 • kész mindezért tenni és változtatni,
 • nyitott az új gondolatokra és megoldásokra,
 • tudja, hogy a kulcs benne van,
 • akiben ott a vágy és a szándék, de eddig talán nem volt a kezében eredményes eszköz,
 • felelősséget vállal az életéért és a sorsáért,
 • kifogások helyett eredményeket akar elérni.

Nem ajánlom annak, aki:

 • kész megoldásokat akar mindenre, sablont, vagy, ha úgy tetszik, energetikai sült galambokat vár szájtátva,
 • szereti magát áldozatként kezelni és másokat hibáztatni a kudarcaiért,
 • nem hajlandó tenni saját boldogulásáért,
 • szereti a sérelmeit dédelgetni és önigazolásként használni a nem tevés alátámasztására,
 • eredmények elérése helyett beéri kifogások gyártásával.

A dátum és a helyszín: 2019. szeptember 21. szombat 10:00 – 19:00, 1031 Budapest, Nánási út 2/a. IV. emelet 61. Jelentkezni a janos@ladonyijanos.hu címre küldött e-mailben tudsz. Válaszlevélben minden fontos információt elküldök. A képzés díja 21.000,-Ft, a részvételedet 10.000,-Ft elutalásával tudod biztosítani.

 

A teljesség igénye nélkül az előző Kapcsolat-kapcsoló workshopok résztvevői által adott visszajelzésekből szemezgettem:

„Összefüggéseiben tárta fel lépésről lépésre, amit végül megértettem belőle. A képzés anyaga azért is jól felépített, mert a végén nyert értelmet sok részlet a napközbeni részekből. Katarzist éreztem a végén, egyben felszabadultam és megkönnyebbültem. El tudom hinni, amit hallottam. Hiteles volt.”

 

„Minden tetszett. Azért, mert egy folyamatot éltünk meg a szívünk és a megértésünk által. Köszönöm külön a megerősítést, hogy nincs megalkuvás a minőséget illetően. Nagyon mély és pozitív az élmény!”

 „Szervezettség, tudás, végtelen kedvesség, szeretet, segítőkészség, maximalizmus, gyakorlati technikák. Résztvevők maximális nyitottsága, közvetlensége. Köszönöm!”

 

„Tetszett, hogy egy összefogó és átgondolt programot kaptam. Nekem fontos, hogy akihez eljövök, az számomra hiteles legyen. Ezt a hitelességet megkaptam, köszönöm. Én főleg a gyakorlatokban hiszek, ezért nagyon tetszettek a gyakorlati elemek és bármennyire is féltem, a feladatoknak nagyon örültem.”

 

„Nagyon alapos és átfogó volt a tudásanyag, sok területet és szintet érintett.”

 

„A csoportos és páros feladatok ugyan komfortzóna elhagyását követelték, ami számomra kényelmetlen, de ha nem a 100%-os tökéletességre törekedtem, akkor nagyon hasznosak voltak. A meditációk és a kis varázslások nagyon tetszettek.”

“Nagyon jól strukturált, érthető, világos, tiszta kommunikáció. Szuper, hogy sok a gyakorlati módszer, ami rögtön beépíthető a hétköznapokba. Felelősségteljes tanítás és hozzáállás; saját példa!”

“Tetszett, hogy nagyon jól volt felépítve, átgondolva. A szómágiára fektetett hangsúlyt is kiemelném, mert ritkán van róla szó.”

“Tetszett, hogy több irányból közelítette meg a témát és gyakorlatokkal segítette a munkát az anyag.”

“Tetszettek az elengedéssel kapcsolatos technikák, valamint a különböző páros- és csapatmunkák. Sok dolgot helyre tettünk, ami tévképzet volt eddig.”

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This