A jövődért igazán sokat tehetsz most: érdemben kiállsz önmagadért és igazságodért. A Jupiter és az Uránusz együttállása hívja fel erre a figyelmedet.

Se fogaskerék, se porszem nem vagy. Sőt. Ember, nagy betűvel írva. Érző lélekkel, dobogó szívvel és gondolkodó szellemmel megáldva. Ez pedig felelősséggel ruház fel, ugyanakkor jogokat is biztosít.

Kötelességed valódi emberhez méltó életet élned, annak minden ismérvével.

Ám elvitathatatlan, elvehetetlen jogod, hogy érvényesítsd az érdekeidet, hogy személyes igazságod – mely illeszkedik a kozmikus rendbe – kiteljesedhessen. Ha eddig kicsit ködösnek tűnt az elmélet, tekerjünk egyet a gombon:

Nem kell szemétségeket eltűrnöd. Se békát nyelni (kivéve, ha a francia konyha keményvonalas szerelmese vagy). A két égitest találkozója felerősíti a hatásokat: ha beletörődve tűrni akarsz, jobban fog fájni. Ez az út igazából járhatatlan, legalábbis hosszú távon. Ideje kiállni önmagadért. Akkor is, ha azzal pillanatnyi hátrányok járnak. Mégis megéri.

Ha te nem teszel önmagadért, senki emberfia nem fog. Dönts jól és borítsd fel az első dominót. Két lassú mozgású planéta kézfogója kapcsán gyakran láncreakció-jelleggel indulnak be a dolgaid. Mint az eldobott kavicsból kifejlődő lavina. Csak itt az alpesi falu sötétre pácolt faházai helyett a méltánytalanságot és az igazságtalanságot söpörheted ki. Kímélt nélkül.

A szembesülés épp úgy érinthet kellemetlenül, mint egy orvosi diagnózis. Ugyanakkor pontot tesz a bizonytalanság végére is. Ez van, ez a pillanatnyi helyzet, ebből lehet, s kell is főzni. Vagy kisütni a legjobbat. Egyvalami nem fér bele:

Alku, kompromisszum, leértékelő alárendelődés. Ettől óv az uránuszi energetika.

Láss tisztán és lépj a világos, egyértelmű, hazugságok és kitérők nélküli útra. Ez a magas szintű késztetés.

Minden lépésed, amit ilyen irányba teszel, érdemi és nem marad jutalom nélkül. Ha nem abban a pillanatban kapod is meg az ellentételezést, a Bika jelében létrejövő planéta-pacsi gondoskodik a valóságba való átültetésről. Hogy emelkedő harmónia-szint és növekvő jó érzés ébredhessen benned. Eddig is szuper, de ennél azért többet tud, ad, kínál a Jupiter-Uránusz kombó:

Megvilágosodás. Forradalmi felismerések, amik magukkal hozzák a megoldáshoz szükséges bölcsességet. Régóta rágott problémák, makacs gordiuszi csomók végzetét is hozza el az április 14. és 27. között tűegzakt együttállás.

Nem kell túlragozni. Úgy érkezhet meg az ötlet, a sugallat, hogy azon csodálkozol: ez eddig miért is nem jutott eszedbe? Koromsötét szobában felhúzott redőny és berobbanó napfény – ez a kép társul hozzá.

Túlzás nélkül: kismillió analógiában bontható ki, mire is „jó” ez a bolygótandem. A darabonkénti kivesézés helyett inkább álljon itt az univerzális, mindenre érvényes, igaz és alkalmazni ajánlott elv:

Elegáns egyszerűsítés. Tudod, mint amikor a művész három egyszerű vonallal rajzolja meg azt a nőalakot, akit minden művészi képzés próbál megtanítani.

Egyszerű, de nem primitív. Elegáns és közel sem elnagyolt.

Úgy ügyelj a részletekre, hogy közben a teljes kép, a harmonikus, boldog jövőd képe lebegjen inkább előtted. Bár elsőre talán nem egyértelmű, mégis képes vagy a kettős üzemre.

Száz szónak is egy a vége: príma kozmikus összmunka, ezer és egy remek lehetőséggel. Mazsolázz kedvedre és kerüld el, hogy túl nagy elvárással sanyargasd magad.

Csak könnyedén!

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This