Az emberi lét alapvető hozzávalója a szerelem. Nélküle létezhetsz, de az nem igazi élet.

Az ember kozmikus lény. Ahogyan a szerelem is égi eredetű minőség.

Jelölői kínálják magukat és segítségüket.

Az április 13-iki előadáson megismerkedünk a szerelemjelölő égi minőségekkel (de nem ragadunk le a bolygók, csillagképek, csillagok, fényszögek száraz, tényszerű feltérképezésénél).

Felelevenítjük és újrahuzalozzuk, mit is jelent a legmagasabb polcos értelmezésű szerelem. Meghatározzuk, mi a spirituális alap, majd azt is, hogyan, miként alkalmazzuk mindennapjainkban.

Vastag, megtartó elmélet párosul konkrét, praktikus gyakorlatokkal.

Foglalkozunk a szimbólumokkal is, mert a szerelem-energiák velük még intenzívebben áramoltathatók. Nem csak (pár)kapcsolati értelemben foglalkozunk a szerelemmel. Beemeljük a mindennapokba, mint egy csodalámpást.

Április 13-án, szombaton 10:00 és 12:00 között kifejezetten izgalmas, magával ragadó tudásanyaggal várlak az előadáson. És igen: nem csak lehet kérdezni, de ajánlott is!

A részvételi díj 7.000,-Ft/fő, jelentkezni a contact@ladonyijanos.hu címre küldött e-mailben tudsz. Válaszlevélben minden fontos technikai információt elküldök.

Találkoz(z)unk április 13-án, egy csodás szombat délelőtt merüljünk meg az égi szerelemjelölők földi valóságteremtő energetikájában!

János

facebook esemény: https://www.facebook.com/events/441018574935871

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This