+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Szombaton egzakt a Rák jelében járó Nap és a Bika cikkelyében vándorló Uránusz sextil fényszöge. Ez a nap kitűnően alkalmas termékeny, zseniális ötletek „leáramszedőzésére” a Kozmoszból. Alapvetően olyan sugallatokra gondoljunk, melyek által szabadabbá válhatunk, segítségükkel jelen keretrendszerünkön túlra tudunk jutni; avagy most jönnek a szikrák, amelyek bevilágítják a karámléceken túli világot. Fontos tudnunk azt is, hogy itt az értelem kap erős inspirációt, a sextil a megértésre törekvés erőit stimulálja; a szintézis elérésének minőségéért munkálkodik.

Az Uránuszban mindig ott mocorog a szokatlan, váratlan dolgok produkálása; sem a planéta, sem az általa képviselt minőség nem kompatibilis az „odatesszük, ottmarad” energetikájával. Pont emiatt érezhetjük kicsit azt is, hogy valami belénk bújt, mert menni kell, tenni kell valami; esetleg olyasmit, amit egyéb napokon még véletlenül sem cselekednénk meg. Ebből születik a csoda. A szombat a jól kitaposott, bevált, járt utak elhagyásának remek napja, amikor az új ösvények felfedezése tartogatja a csodákat; azokat a csodákat, melyek termékeny, kézzelfogható módon segítenek bennünket.

Persze nem szabad megfeledkeznünk a szabadságról sem: a nap erői különösen alkalmasak arra is, hogy saját szabadság-eszményünket újradefiniáljuk; megnézzük, eddig mit gondoltunk szabadságnak és most hogy látjuk, mikor és hogyan érhetjük el a valódi szabadságot. A legszebb az egészben, hogy mindehhez az esszenciális zsenialitást, mint uránuszi ajándékot kapjuk meg: nem erőlködős-székrekedősen kiküzdött félmegoldásokkal próbálkozunk előrébb jutni, hanem amolyan eddig soha nem látott/halott, de sziporkázóan jó ötlettel tesszük tisztába önmagunkat és a világot.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This