A pénteki különleges háromszög után szombatra egy legalább ilyen egzotikus égi helyzettel kedveskedett nekünk az Univerzum: a Nap az Oroszlán jelében, a Hold a Nyilas jelében és az Uránusz a Kos jelében kapcsolódik össze egyaránt az emelkedést, az emelő erőt megtestesítő trigon fényszögön keresztül. Mindhárom Égi Vándor tüzes jegyben tartózkodik, azaz a lendület, az energia hegyekben áll rendelkezésünkre.

 

A Nap hátterében az Oroszlán csillagkép feje látható, szimbolizálva a múltba nézés, a múltra való rálátás fontosságát; a megélések összegzése hozzásegít, hogy világosan lássuk, hol vagyunk, merre tartunk életünkben. Ha jól dolgoztunk, azt vesszük észre, hogy szeretettel átitatva uraljuk belső erőinket és kiégettük magunkból a kifelé irányuló uralkodás késztetéseit. Tetteinkben és gondolatainkban egyaránt megnő az öröm, a szeretet, a ragyogás megélésének igénye.

160813napocska

A Hold a gyógyítást és beavatást egyaránt jelképező Kígyótartó csillagképben és egyben a Tejúton is halad. Érzékenyek vagyunk a legmagasabb minőségekre, lelkünk önmagát ugyanolyan könnyen tudja gyógyítani, miként a társaink felé megnyilvánuló mély, őszinte, lélekből fakadó figyelmünk is ezt az energiát hordozza.  Élesedő intuíció és a titkok megértése egyaránt ismert „mellékhatása” a mostani helyzetnek.

Az Uránusz megfontoltan ballag, mögötte továbbra is a Halak csillagkép kiemelkedő halacskája látható. Az újszerű gondolatok, a megszokott sémáknak való totális hátra arc ugyanúgy benne van a levegőben, mint a „szimpla” zsenialitás. Olyan sugallatokat kaphatunk, melynek segítségével egy új kezdet kirángathat az újra és újra lefutni gondolt köreinkből; a legváratlanabb módon emelkedhetünk felül az eddigi dágványainkon.

A szombat varázsa, hogy ez a három, önmagában is csodálatos égi energetika egymást erősítő, emelő kapcsolódásban adja a lehetőséget, a tüzet, a pezsdülést, hogy valami igazán nagyot alkothassunk. Éljünk vele!

 

kép: customprintedblinds.com.au

Pin It on Pinterest

Share This