Ha megérted, mi történik körülötted, máris könnyebben boldogulsz. Ha pedig arra is ráhangolódsz, hogy önmagadban, belül mi formálódik, gyakorlatilag nyert ügyed van. Ezt már csak egyvalamivel lehet fokozni: képes vagy felszínre hozni a legmélyebbre elásott álmaidat; azt, amit magad előtt is letagadsz és elhazudsz. Nem, nem te, de talán ismersz valakit, aki most kicsit összébb görnyesztette magát.

Nap-Merkúr együttállás a Rák asztrológiai jelében. Ő a kozmikus kiváltója a folyamatnak. Péntektől vasárnapig fűzi (egzakt módon) szorosra kapcsolódását a két égitest. Megértve cselekvés. Ragadjuk ki ezt a mintázatot a Nap-Merkúr ezernyi értelmezése közül. Itt tudod a legtöbbet nyerni, mert nem csak a szellem síkján, hanem szívvel is értesz. Ez pedig édes hatalommal ruház fel.

Hatalmadban áll valódi megértés tanúsítani. Emlékezz: te magad akkor apellálhatsz mély és igazi elfogadásra, amennyiben előleget fizetsz, azaz ugyanezt gyakorlod a másik felé. A régi tétel most is igaz, vagyis inkább: most istenigazából működik. Azt add, amit kapni vágysz. Orkán erejű hátszél repít előre utadon ezzel a tudással.

Érzelmesség és lelki töltetű kommunikáció. A Rák vizes jel, így bizton számíthatsz emócióra, akár hegyekben; esetleg némi könnyel pácolva. Rendben van. Értő figyelemmel képes vagy felfejteni a lényeget. Kapsz ugyanis egy kis extra segítséget is hozzá, mégpedig a mélylélek planétájától.

A Neptunusz egy combos trigon fényszöggel száll be a buliba. Mit is jelent ez? Csiszolódó finomérzékelést, a sorok között olvasás többletét. Vigyázz: alacsony szintű működtetésnél felütheti csúf fejét az alantas szándékú manipuláció. Ha felüti, üsd le, ennyi. Légy erős és engedd el a késztetést; ennél több van benned. Az égi helyzetben is.

Ötletek, bevillanások, gyümölcsöző megbeszélések, remek konszenzusok tető alá hozása. A mostani Nap-Merkúr számos módon kínál támogatást. Mintha svédasztalos étterembe látogatnál. Minden finomságot nem biztos, hogy meg akarsz kóstolni, de jól esik maga a lehetőség. Hogy megteheted. Ez működik Merkúr és a Nap kézfogójánál is.

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This