Hétfőn délelőtt áll egzakt módon szemben egymással az Ikrek asztrológiai jelében járó Nap és a Nyilas zodiákusában vándorló Hold: az új hét egy remek teliholddal indul. Az Ikrek-Nyilas tengely – többek között – a tudásról és megismerésről, a bölcsülésről szól. A mostani teliholdban ott munkálkodik egy több rétű, többszintű kiteljesedés, amikor egyszerre éljük meg, hogy valamit az eszünkkel tudunk és közben – ennél jóval magasabb szinten – a belső, bölcsebbik énünk is rábólint, hogy jól érezzük, ez a valóság, a mi valóságunk. Megerősítés, bizonyosság érzés, az a tudat, hogy az égi erőkkel összhangban működünk – mind-mind a Nyilas telihold sajátjai.

Hogy még szebbnek lássuk a hétfő délelőttünket, vessünk egy pillantást a csillagképi háttérre is. A Nap most lépett ki a Bika szarvcsillagai közül, maga mögött hagyva a fényábrát. Emlékezzünk: ezek a szarvak a Tejútra emelő energiák és valóban, pontosan most lép az Istenek útjára központi csillagunk. Másik olvasatában a szarvak antennák, segítségükkel foghatjuk és dekódolhatjuk az égi adást, mégpedig a legjobb frekvencián, hiszen a Tejút-minőségnél jelen világunkban nincs magasabb rezgésű. Ismét csak jó, ha van nálunk toll, papír, mert nem gyenge sugallatok, megérzések jöhetnek a Bika szarvai közül kilépő és a Tejútra megérkező Nap jóvoltából.

Ezt az energiát már csak a Hold aktuális csillagképi pozíciójával tudjuk csiszolni és fényesíteni: ő a Skorpió fényábrájának fullánkjánál jár. Igen, ez az a testrésze ennek az égi ízeltlábúnak, ami a gyökeres, radikális, mélyre ható változásokat jelöli. Emlékezzünk, hogy az ég ezen pontját érzelemvilágunk bolygója érinti, így belső, érzelmi változásokra, elhatározásokra készülhetünk, amiket a szemben álló Nap erejével és fényével tettekre tudunk változtatni. Egészen elképesztően csodás erőkkel indul az új hét!

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This