Ha a szándék és az elhatározás megvan benned, erőd is ébred. Tömören így foglalható össze a hétfő délelőtti Skorpió újhold lényege egy mondatban. Ne is eresszük túl bő lére:

Újhold egyenlő megújulás. Nap és Hold (egzakt) együttállását nevezzük így, ami történetesen november 13-án 10 óra 27 perckor köszönt ránk. Teszi ezt a Skorpió 20 fok 43 percénél. Az izgalmat és a kraftot – egyfelől – a közelükben munkálkodó Mars erősíti fel. Aki egyúttal a lelkesedés/lelkesítés, az emelő irányú átalakítás és – mily meglepő – az új utakon elindulás égi védnöke.

Változtass. Felfelé, erővel. Ha még éppen nem érzed magadban, várd el. Meríts valahonnan. Igen, felvehetsz spirituális erő-előleget is. Olyan átalakításokat tervezz, amik többet jelentenek meddő fingfésülésnél. Igen, akár korszakváltásban is gondolkodhatsz. Miért ne?

Okkal szorít a cipő. Alacsony szint, ha megtanulsz együtt élni vele, hozzásántítod a járásodat és hagyod, engeded, hogy lábad nyomorodjon. Méltó és való lerúgni és újítani. Akkor is, ha a szabadulás pillanatában még nem látod (pontosabban szemed még nem pillantotta meg) a következő lépcsőfokot.

Bátorság, a szív ereje, éltető kurázsi. Ezek is a Skorpió újhold ajándék ékkövei. Élj velük, a tiéd mind. Velük tudsz szabadon és zseniálisat alkotni. Mert a Nap-Hold-Mars hármas együttállással szemben éppen ott az Uránusz. Ő mutat járatlan, de remek utat, eddig át sem gondolt kitűnő megoldásokat.

Lebilincselő égi állás kínál végtelen felszabadulást, hogy a képzavaron keresztül emlékezz rá. Új hét, új kör, új idők indulnak. Benned, veled – együtt.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a bejegyzés,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This