Ami visszatér, nem kell, hogy visszahúzzon.

Aki visszatér, nem szükségszerű, hogy lehúzzon és kihasználjon.

Ismétlődő kapcsolati mintákra és kísértetiesen hasonló, ha nem egyazon emberek felbukkanására emlékeztet a Vénusz pozíciója. Ő ugyanis nem csak a szerelem és a mindennapi létöröm, de a kapcsolatok égi vándora is. Különleges, ám végtelenül hasznos üzenettel készült:

Az egyik kapcsolódó fél te magad vagy. Vélhetően áll már mögötted ilyen-olyan emberi szövetség, összefonódás, kapcsolat – nevezzük bárhogyan. Igen, elsődlegesen párkapcsolatra gondolj, de nem sokkal maradnak le utána a baráti/üzlettársi/kollegális és egyéb relációk. Ha pedig akad a múltadban bármiféle ember és a vele való egykori társulás, akkor viszonyítási pontjaid is vannak. Innentől válik érdekessé a Vénusz története. Bocsánat: a te történeted.

Már megint ő!

Már megint olyasvalaki, aki rá emlékeztet.

Még a neve is hasonló.

Miért kell nekem újra és újra ilyen hülyéket bevonzanom? Hát átok ül rajtam?!

Miért nem tudok megszabadulni a kullancsoktól, szúnyogoktól, piócáktól és egyéb, kellemetlen, nem kívánatos vérszívóktól?

Lehet, hogy ilyen kifakadást már nem csak láttál, hanem meg is élted belülről. Ha igen, akkor jó hírrel szolgálhatok:

Felvirradt a felismerés, megértés, megvilágosodás ideje. Ezek nyomában pedig – automatikusan – ott lohol a megkönnyebbülés kedves, barátságos bernáthegyije, hogy nevetve alaposan összegombolyodjatok. A pontos időszak: március 26. és április 3. Nyolc nap – ezalatt vándorol át a Vénusz a Halak csillagzatának visszaúszó halacskáján. A varázslat pedig a következőképpen működik:

A visszatérés lehet, hogy gombokat nyomogat. Néha bütykös hüvelykujjal a legvörösebb detonátorodét. Ha nem vagy észnél, akkor robbansz is, ahogy korábban tetted. Ám emlékezz arra: ember vagy.

Ér egy hatás, legyen éppen korábbi kapcsolati mintázat vagy konkrét illető. A múltban zsigerből reagáltál, ugrottál – esélyt sem hagyva, hogy másként történhessen bármi is. Fontos:

Ez az égi állás nem várja el tőled, hogy irgalmas szamaritánusként tartsd oda a másik arcod, ha az egyik már kapott régebben megrendítő erejű ütést. Az ismét próbálkozó szélhámosnak az isten szerelméért ki ne ürítsd a párnacihát, nem ez a helyes út!

Dönts tudatosan. Érzékeld a téged ért, kapcsolati jellegű ingert, majd határozd meg szabadon a válaszreakciódat. Ez a titok, ez a kulcs. Ilyen egyszerű ugyanis:

Nem szívások és pofára esések láncolatára váltottál jegyet. Az ismétlődő minta felhívja a figyelmedet: akkor változik a kapcsolati egyenlet, ha az egyik tényező is. A legkönnyebben te magad tudsz megújulni. Ennek mézédes gyümölcse, hogy sebzett áldozat helyett semleges szemlélőként tekinthetsz a régebbi életedből visszakanyarodó emberekre, helyzetekre. És akkor tegyük hozzá az érem másik, fényesebb felét is:

A visszatérés igenis lehet jó is. Csak arról kevésbé szólnak a hírek, mert valahogy természetes.

Amikor minden sikerül.

Pont a legjobb ügyintézőhöz kerülsz.

Kiderül, mindketten ugyanoda jártatok oviba.

Összenéztek és azonnal megvan a közös hullámhossz.

Nem érted, miért pont téged komál a többiek helyett, de jó így.

Ezek pontosan ugyanolyan visszatérő mintázatok, csak éppen erősen pozitív hangolásúak. Velük is kínálkozik dolgod, de az felettébb kellemes:

Vedd észre, fedezd fel, mik a hasonlóságok. Ha ügyes vagy – márpedig miért feltételeznénk rólad mást? -, akkor hamar rábukkansz a mintázatra. Fogalmazd meg, mondd ki – most. És működtesd, számíts rá a jelenben, a jövőben. Ennyi. Nem több, de nem is kevesebb. Az egészet a Vénusz zárszava teszi teljessé:

Mindennapi létöröm és harmónia. Ennek elérése a cél. Kapcsolataid is vagy ide ösztönöznek, vagy úgy eddzenek, hogy mind fontosabbá váljon a két fény-minőség.

Mindennapi létöröm és harmónia. Mert neked is jár, igen.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This