2017. nov 29. 0

Angyal, lélek, takarítás

A tegnap említett Mars-Uránusz szembenállásról az elkövetkező napok miatt még érdemes pár szót szólni. A csütörtökünk „közepe”, azaz a délelőtt második felétől kora délutánig tartó időszak egyfajta lelki felkészülésre; belső rendcsinálásra és érzelmi lomtalanításra tökéletes. A Mars ekkor már a Szűz csillagkép angyali részében halad, így égi szárnyas segítőink támogatását erősen érezzük, tudjuk. A vele szemben álló Uránusz pedig ebben a néhány órában a Holddal áll együtt.

Azzal a Holddal, aki most növő fázisában a gyarapodást és a gazdagodást (minden értelemben) támogatja; így a tisztulásban már az angyali segítségen túl ott az erős érzelmi töltet, ami lelki, érzelmi oldalról segíti meg a felszabadulást. Amikor ilyen erős emocionális hatás támogatja a földi vándort, akkor a korábban említett, amúgy is csodálatos tisztító energetika még további színt és ragyogást kap. A csütörtöki nap kiterjesztetten értelmezett déltájékában számíthatunk némi érzelmi hullámzásra, ám tudjuk, hogy nálunk, azaz saját kezünkben van a gyeplő.

Fordítsuk hasznunkra az érzelmeinket és hívjuk segítségül őket vizsgáljuk meg, mi az, ami leginkább megbillent és járjuk körbe. Itt kapnak az angyalok szerepet, mert kérhetjük (és javaslom, kérjük is) segítségüket, hogy felismerhessük, amivel dolgunk van és pucoljuk ki, hogy azt az új fejezetet valóban tiszta és fehér lapra írhassuk tele, úgy ahogyan valójában szeretnénk.

 

kép: www.abstract.desktopnexus.com

Szólj hozzá(nk)!