Csütörtökön a Hold a Szűz csillagkép angyali részén halad keresztül, megtöltve napunkat egyfajta finom energetikával, libbenős és könnyed, áttetsző emelkedettséggel. A magasabb világokkal való kapcsolat ilyenkor abszolút jelenvaló; szárnyas segítőinket eredményesen tudjuk megszólítani és támogatásukat kérni. Tudnunk kell, hogy az évkörön itt, az angyali Szűzben a leghangsúlyosabb az emberinél magasabb energiák jelenléte. A Hold mindezt az angyali hatást érzelmekben, álmokban hozza el; lelki rezdüléseken keresztül tudja kezünket puhán, óvatosan, de határozottan megfogni vigyázó, segítő égi társunk.

Bármennyire rohanós is a napunk, ha akad olyan életterületünk, ahol elkél némi angyali segítség, érdemes időt, pár percet, jó esetben negyed órát szentelni az elcsendesedésre. Amikor kérünk tőlük, már gondoljuk ki jó előre, pontosan, precízen és egyértelműen, hogy miben várjuk segítségüket. Tudnunk kell, hogy a félreérthetetlen fogalmazás fontos – fontossága túlbecsülhetetlen, mert e nélkül az angyali erők működnek ugyan, de fókusz híján nem biztos, hogy a végeredmény maradéktalanul elégedetté tesz bennünket. Vágyunk minden szempontból világos kinyilvánítása előtt hangosan, kimondott szóval szólítsuk meg az angyalokat, az angyali világot, ezért is javallott az egymagunkban végzett gyakorlat. Némi idő után érezhető a jelenlét, de kérhetünk jeladást is, ez elménknek egyfajta megnyugtató bizonyosságot ad, mert a jelek fizikai síkon is megnyilvánuló történések.

Következő lépésként röviden, tömören, határozottan kérjük angyalunktól, angyalainktól, amiben segítségüket várjuk, majd köszönjük meg – előre is – támogatásukat és köszönjünk el tőlük, hálatelt szívvel. Nem cél, hogy órákat „fürdőzzünk” az angyali jelenlétben, túlmisztifikálás nélkül kezeljük őket a helyükön: csodálatos, az embernél magasabb szintű segítőink, akik legfőbb vágya a nekünk való segítés, létüket ez tölti meg értelemmel. Éljünk vele, merjünk bátran kapcsolódni világukhoz és élvezzük segítségüket, azaz üljünk angyalszárnyakra, hogy pihe-puhán szállva emelkedhessünk.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This