2017. okt 19. 0

Angyalkommunikáció

Az elmúlt napokban rendre előkerültek az angyalok; fokozottan támogatják a földi vándort mostanság. Ennek a csodálatos energiának egyfajta kicsúcsosodása a péntek, amikor a Szűz csillagképének angyali részében jár négy princípium: Nap, Hold, Merkúr és Jupiter. Előbbi hármat szokás személyi szignifikátorként említeni, a Nap cselekvő énünket, a Hold a lelkünket, a Merkúr a szellemiségünket, gondolatiságunkat szimbolizálja a csillagos égen. A Jupiter pedig a tudás és a bölcsesség jelölője.

Zanzásítva kijelenthetjük, most test-lélek-szellem szintjén egyaránt átitatódhatunk az angyali támogatottság energetikájával, minden szinten és minden síkon megkapjuk tőlük a löketet, amivel továbbléphetünk, emelkedhetünk, gyarapodhatunk. Gyarapodhatunk, hiszen a Hold már növő fázisában támogatja ezt a folyamatot.

Magáról az angyalkommunikációról nem írnék sokat, erről nálamnál jóval felkészültebbek csodálatos műveket alkottak, itt csak sarokpontként álljon egy-két fontosság. Először is tudjuk, mit akarunk kérni angyalainktól. Akarunk kérni és nem szeretnénk, mert szebben hangzik ugyan, hogy „ezt szeretném”, meg „azt szeretném”, de a „szeretném”-ben töredék erő lakozik az „akarom”-hoz képest. Mégis, gyermekeinket következetesen neveljük le a szándékaikba vitt erő kinyilvánításáról. Érdekes, nem? Másodszor pedig szólítsuk meg őket, hangosan, gyertyafénynél és mondjuk ki, mit kérünk, azzal a belső biztonsággal, hogy az teljesül. Nem lehajtott fejjel kuncsorgunk alamizsnát, kozmikus lényként egy másik kozmikus lény segítségéért folyamodunk, aki pontosan ezért van a létezésben. Harmadszor pedig köszönjük meg előre, hogy támogatnak, ezzel is kinyilvánítva a kért dolog, minőség valóságosságát. Előre megköszönve mintegy nyugtázzuk a történéseket, függetlenítve magunkat a földi tér-idő korlátaitól. Abban a pillanatban, mikor ezt hálás szívvel megteszem és kimondom a „köszönöm”-öt, már – magyartalanul fogalmazva – megteremtődött a kért minőség, mindössze az anyag világába való lejövetelét kell megvárnom, de – tudva, hogy idő, mint olyan nincs is – ebben már nem munkálkodik feszültség.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!