2018. Sze 29. 0

Angyalok és kapcsolatok

A Skorpió asztrológiai jelében járó Vénusz mozgása meglehetősen lelassult, mondhatnánk, szinte egy helyben „toporog”, ha nem lenne ez a kifejezés tiszteletlenség egy ilyen kecses és harmonikus energiájú bolygóval szemben. Szó nincs arról, hogy kifogyott a lendület és a szufla, mindössze egy fordulatra készül a szerelem planétája: nemsokára látszólagos hátráló mozgásba kezd, majd bő másfél hónap múlva, november közepén fog újra direkt irányba fordulni. A retrográd mozgás közben a Skorpió szeletéből visszaérkezik majd a Mérlegbe is, de mind a fordulatokról, mind az asztrológiai jegyváltásról beszélünk majd a maga idejében.

Amit nagyon fontos látnunk és tudnunk: a Vénusz jelenleg a Szűz csillagképének angyali részénél tartózkodik és minden mozgása itt is fog történni. Egészen december közepéig a kapcsolatok bolygója ebben a segítő-támogató angyali energetikában fürdőzik. Hetek, hónapok állnak rendelkezésünkre, hogy segítségül hívjuk szárnyas segítőinket emberi relációink és különösen párkapcsolatunk harmonizálásához, vagy – ha éppen híján vagyunk ennek – megteremtéséhez.

Az angyali minőségben lubickoló Vénusz segítségével valóban újjászületünk a habokból kilépve és nem kell agyalnunk a hogyanokon. Az angyali segítség egyik csodálatos velejárója az ok-okozati láncolat mellőzése, egyszerűen csak kérünk és valahogy, bárhogy, de angyalaink teljesítik, amit kívántunk. Túlzás nélkül elmondható, hogy ez az időszak kihagyhatatlan kozmikus ziccerhelyzet, mindenképpen érdemes élnünk vele, bármelyik vonatkozásában is fordulunk égi segítőinkhez.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!