Hétfőn Nap-Spica együttállással indul az új hét: a Mérleg zodiákusában vándorló központi csillagunk a Szűz csillagkép legfényesebb, Alfa csillagával randevúzik, jobbnál jobb lehetőségeket tömve lelki és fizikai zsebeinkbe egyaránt. Ennek egyik meghatározó eszköze a megértés: a vetés és aratás sokszor leírt relációját tudjuk saját életünkre vetítve, személyes mikrovilágunkban megélni és szellemi szinten is rendbe tenni. Azt aratjuk, amit vetettünk, a mag minőségével egyenes arányosságban, ha jobb termést szeretnék learatni, áldoznom kell a jobb vetőmagért, máskülönben a dudva magja újra csak dudvát terem, bármilyen erős vágy él is bennünk az aranykalász iránt. Persze valahol vállveregetős nap is a hétfő: ami jól megy, ahonnan elégedettséggel, boldogsággal feltöltő minőségek érkeznek, ott nyugodtan lapogassuk meg önnön vállainkat, mert ez közvetlen visszacsatolás a jól végzett munka jólvégzettségéről.

A megértést követi a helyretevés a folyamat láncolatában: a jól végzett munka a megértést követően nem marad abba, hiszen amiről úgy találtuk, összevissza kódorog, azt ideje a helyére tennünk. Ez adja meg a letisztulást, egyfajta örömérzést, amit mindenki át tud élni, aki elvégzett már valami összetettebb feladatot, akár csak egy 20 darabnál bonyolultabb puzzle kirakása legyen is az.

A Spicával való együttállás után pedig a Szűz csillagkép angyali részében folytatja útját a Nap, cselekvő énünk szimbolizálója az égen: ebben az időszakban tudunk erős és közvetlen kapcsolatot kiépíteni szárnyas segítőinkhez (persze mindig készen állnak, de a végtelen sok kapcsolódási idő közül kiemelkedik a mostani legjobb); csodálatos együttműködést élve meg, de ez már egy következő mese tárgya.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This