Igazság csak egy van. Értsd meg, ismerd fel és mondd ki – ennyi a varázsrecept. Egy tuti adalékot azért csepegtess mellé. Ezen múlik, hogy nem csapod be önmagadat; itt dől el, haladsz vagy tévelyegsz:

Egyetlen vegytiszta igazság létezhet csupán. Ám ezt többféle valóságban élhetik meg az érintettek. Erre ösztönöz, ide csúcsosodik ki a Merkúr és a Jupiter trigonja. A példa pedig több, mint szemléletes. Akkor is, ha fényév távolságra áll tőled a lelátók világa:

Fradi-Újpest 3:0. Ez a tényszerű igazság. Ezt a végeredményt jegyzi fel minden statisztika az utókor számára. A két valóság azonban drámai különbséget mutat:

Diadalittas fradista szól: „ej, péppé vertük a lilákat, micsoda lehengerlő győzelem! Ma aztán minden összejött, jól odab..csaptunk nekik!”

Csüggedt újpesti halk szava: „szégyenteljes vereség. Lélektelen játék, tizenegy ballábas a pályán, elpártoló szerencse, csúnya, méretes zakó. Szomorú és elkeseredett vagyok.”

Ugyanaz a meccs. Minkét tábor egyazon 3:0-t látta az eredményjelzőn kétméteres világító számokból formálva. Az igazság vitathatatlan adatát. Ám két, gyökeresen eltérő valóság született. Jó hír, hogy a mostani időszakban alapvetően fogékony vagy az igazság meglátására. Nem csak úgy mondom, ez kozmikusan alátámasztott tényszerűség:

Tekintet, mely a Tejútra, az Istenek Útjára szegeződik. Hamal. A Kos csillagképének alfája, arab neve magyarul „tekintet”-et jelent. Látod a legmagasabb fényességet. Itt járt (rövid időn belül másodjára) a Jupiter, aki jelenleg és látszólagosan hátrál. Ebből adódóan újabb hamali vizitet tesz majd. Hogy miről szól az igazság, bölcsesség és méltányosság bolygójának üzenete, arról korábban írtam, érdemes visszaolvasni: https://ladonyijanos.hu/a-bolcs-mindent-lato-szemedrol/

Nehezebb becsapni.

Észreveszed, ha hazudnak neked.

Elcsíped a megvezetési kísérleteket.

Ez azonban csak az egyik fele. A merkúri trigon miatt maga a megértés is gyorsabb, de ki is mondod, lépsz, teszel. Többek közt, mert van feljebb is:

Olvasol a sorok között.

Ott veszed észre a lényeget, ahol más fütyörészve, zsebre dugott kézzel sétál el.

Rendbe tudod hozni a veszettnek tűnő kapcsolatokat is.

Három nap. December 17. és 19. között egzakt a 120 fokos, emelő erejű, legjobb megoldásra ösztönző fényhíd.  

Jó tudnod róla, hogy magadra ölthesd az igazság meglátásának varázsköpenyét. Ez viszont – ellentétben Harry apjától örökölt, láthatatlanná tevő példányával – kiemel, egyértelműsít, hátat egyenesít. Mit mondjak: mindannyiunknak jól jön.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a bejegyzés,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This