Jókor voltam jó helyen. Ennek köszönhetem a „szerencsémet” és örökké hálás leszek érte a sorsnak. Ilyen mondatokat befutott, sikeres, az élet vizsgáin minimum négyes, de inkább csillagos ötös osztályzatot kiérdemelt emberek szájából hallhatsz. A körítés és a konkrét sztori mindig kicsit más, ez a motívum azonban örök. Jókor, jó helyen. Ez az egyik sikerkulcs. Most pedig ránk mosolyog az égről – mert ott fényeskedik.

Aki nagy eredményeket ért el, annak valahol, valamiben újítania kellett. Jellemzően ez hozta el az áttörést számára – ahogyan teneked is tudja. Az új útra lépés persze izgalmas, a kevésbé kalandkedvelőket akár stresszelheti is. Mégis: itt kínálja-kelleti magát a lehetőség, hogy nagyot alkoss. Aktuálisan a Szűz újhold veretes égisze alatt.

Egy bekezdés az asztronómiai tényekről; ha számodra érdektelen, szkippeld ugord át nyugodtan. Az újhold (Nap és Hold egzakt, azaz tűpontos együttállása) augusztus 27-én, szombaton 10 óra 16 perckor mosolyog ránk. Teszi ezt a Szűz zodiákusának 4. fok 3. percénél. Csillagképi értelemben az Oroszlánt érinti a Nap útján (nemrég találkozott Napunk a csillagzat ragyogó fényű szívével, a Regulussal). A felettes én (legjobb változatod) számára szóló körön, az égi egyenlítőn pedig a Szextáns fényábráját csiklandozza meg kedveskedő újholdunk. De mit jelent mindez a „hétköznapi” életedben?

Minek érkezett el az ideje? Hol érett meg az idő a tettek mezejére lépni? Honnan érdemes elsétálnod, mert már lejárt az ő rendelt és szentelt ideje? Ezernyi kérdés, amik valahogy az időzítéshez kapcsolódnak. Vajon jó időben jót teszel? Itt siet leginkább segítségedre az újhold. A Szűz rendező elve alapvetően az időre irányul. Helyedre kerülsz a kapott sugallatokra hallgatva.

Amint megérzed, mi a jó időzítésed, azonnal növekszik biztonságérzeted. Ez azonban belső, sajátod, elvehetetlen – ellentétben a külső illúzióktól. Tudod, ők hasonlítanak a gumimankóra. Amíg a falon lógnak, egészen élethűen utánozzák a támaszt. De próbálj csak meg rájuk nehezedni és úgy lépni. Illetve inkább csak képzeld el – következményeivel együtt.

A megújulás valódi biztonságot kínál. Már felsejlik előtted, minek virradt fel a napja. Ez olyan, mint egy ütem- vagy edzésterv, netán órarend, hogy a közelgő szeptemberre kacsintva fogalmazzak. Könnyebb és egyszerűbb elvégezned a szükséges munkákat. Már tudod, értelmük van.

Az újholdkor érkezett inspiráció testesül. Olyan nincs, hogy elszáll, mint céltalan fuvallat tavasszal. Nap és Hold találkozójának csillagképi hátterében az Oroszlán fényeskedik. Intenzív megvalósító erő is ébred benned. Emlékezz: a nemes vad nem hezitál. Ez a természetes erő jelenik meg benned. Görcsösségtől mentes, magától értetődő energia. Kitaláltad, megkaptad, hát meg is csinálod. Mi lehet itt kérdéses?

Jó szokása szerint minőségemelő adalékot is kínál a Kozmosz. Az Ikrek jelében járó Mars egzakt quadrat fényszögön keresztül birizgálja az újholdat. Konkrét, gyümölcsöző vonulatot csepegtet. Valóságot teremtő módon plántálja el: igen, képes vagy rá. Akkor is, ha eddig senki nem csinálta meg azt, amire te készülsz. Ha ellenszelet tapasztalsz, akkor is. Cselekvő erő, a változtatni akarás frissítő ereje emelkedik a felszínre, hogy szolgálatodba állhasson. Így segíti álmaid háromdimenziós valóságodba való megérkezését. Persze még mindig van hová fokozni az újhold meséjét.

Van egy műszered, egy mindennél pontosabb eszközöd. Ő mutatja meg a helyes irányt. Ez pedig kifejezetten jól jön, amikor újítani kívánsz. Szextáns. A csillagzat névadóját hajósok, csillagászok használják. Az ég fényességéből tájékozódnak; a csillagok ragyogása mutatja meg a helyes utat. Itt találkozik Nap és Hold. Azaz: ráérzel, merre menj, a belső látásod világítja meg a helyes ösvényt. Mit kell ehhez tenned?

Nem árt a tisztaság. Azaz: lehetőleg ne mérgezd le magad energiaitalba áztatott gumicukorral és társaival. A fizikai tested mellett lelked és szellemed tiszta állapota is segít dekódolni a legmagasabb égi üzeneteket. Velük és általuk tudsz a jó irányra váltani és megtenni az első, öles lépéseket.

kép: pixabay.com

a legjobb időzítésű újítást kínálja fel a Szűz újhold

Pin It on Pinterest

Share This