Az idei ősz legfontosabb égi történését a Plútó szállítja: a Nap égi útja, az Ekliptika alá merül és hosszú-hosszú ideig, évtizedekig, ott is folytatja vándorlását. Az utolsó alkalom, amikor a Plútó metszette a Nap útját és a fölé került, a XX. század nagy gazdasági világválságának idején volt; akkor komolyan felszínre hozott mély, belső dolgokat, alapjaiban mozgatva meg a földi létezést. A mostani metszés befelé irányítja a fókuszt, a belső világunk történései elmismásolhatatlanul fontossá emelkednek; lejárt a szőnyeg alá söprés ideje. Létezik a mondás: ha nem ugrasz, löknek.

Jó tudnunk, hogy most egy csobbanós időszak van, készülhetünk rá és így élményekkel teli pancsolássá válik mindaz, ami a készületlen struccok számára halálra rémítő változás. De mire van szükséged mindehhez a folyamathoz, hogy méltó módon éld meg? Elsősorban erőre, külsőre és belsőre egyaránt.

Október 25-én, a Plútó Ekliptika alá merülésekor – 18 órai kezdettel – meditációt tartok, ahol a belső erőnk felébresztése, a legbelsőbb szentélyünkben szunnyadó parázs szítása és a tűz belobbantása a cél. Nemcsak felébresztjük, de meg is izmosítjuk azt az erőt, amivel a változások korát a legjobban tudod megélni, elbúcsúzhatsz a passzív elszenvedő szerepétől, hogy immár aktív, változtató, cselekvő módon menj elébe az új korszaknak.

Ha úgy érzed, ott a helyed, kérlek jelentkezz e-mailben a janos@ladonyijanos.hu e-mailcímen. A férőhelyek korlátozottak, egy kedves, családias kisteremben leszünk.

A helyszín Óbudán található, a 1031 Budapest, Nánási út 2/a. szám alatt, a TÉRA Stúdióban, a negyedik emeleten. Tömegközlekedéssel is jól elérhető, a Lehel tértől induló 106-os busz az épület közvetlen közelében áll meg. A környéken ingyenes a parkolás. A részvételi díj 3.000,-Ft/fő.

 

https://www.facebook.com/events/283331682277498/

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This