2016. dec 14. 0

Beszélgetős csütörtök

A szerdai telihold különleges erői után a beszélgetés és az eszmecserélés folytán nyert megértések általi továbblépés napját éljük csütörtökön. Vigyázat, mélységekbe is merülhetünk, de ez jó! Aminek ideje, hogy fölszakadjon, azt kár visszanyelni, mert csak galibákat okozhat. Kerüljön ki az asztalra, legfeljebb nem mindenkinek tetszik, de nem tartogassunk semmit, mi a szívünket nyomja.

A Rákban haladó Hold a kiegészülés fényszögén keresztül kapcsolódik a Merkúrral és a Plútóval, hármuk tánca hozza a kommunikációs helyzeteket, de mindig a megoldást és az előrelépést támogatva, azaz nem öncélú szócséplésben és a „már-megint-nekem-van-igazam-ugye-hogy-megmondtam” szajkózásában élhetjük meg magas szinten az energiákat. Érzéssel és empátiával tudunk társaink felé fordulni és ez az érzékenység segít rájuk hangolódni (az kölcsönös, nem maradunk adósok…), így már eleve könnyebb megérteni és megértetni magunkat.

161215gyerekek

Mélyen belül pedig lecsapódhat finom párlatként a két pólus igazságainak szintézise, ha felülről tudjuk a helyzetet szemlélni, úgy a „minden egy” élménye is megadatik.

kép: www.lionheart-designs.com


Szólj hozzá(nk)!