Hétfőn a déli órákban halad keresztül a Hold a Bika csillagkép egyik legérdekesebb csillaghalmazán, a Fiastyúkon. Ez a rövid pár óra, bár nem tart sokáig, ám annál intenzívebben támogatja az anyag világában megélhető és élvezhető bőséget. Tovább fokozva a termékenységet inspiráló erőket, a Hold most növőben van, így „alapvetően” is a gyarapodást, a gazdagodást támogatja.

A Fiastyúk, más néven Pleiadok csillagait a régiek az istenek szerelmi fészkének tartották, itt keresztezik egymást a bolygópályák. A szerelmi fészek a nemes nemzés energiáit is jelöli, ami a teremtés és létrehozás minősége. A bőség és az áradás azon aspektusa tartozik ide, amit itt és most tudunk élvezni, örömünket leljük benne. Az istenek szerelmi fészke nem spórol és nem húzza meg a nadrágszíjat, árasztva önti a bőséget, hogy tobzódjunk benne.

161212penzfa

Érdemes egy rövid elcsendesedéssel ráhangolódni erre a létrehozást támogató égi állásra. Itassuk át lelkünket a bőség információjával, tudva azt, hogy az átitatás egyben kimossa a szűkösség és a „nincs”, „nem telik rá” minőségeit. Tudjuk, hogy az Univerzum a bőségről szól, arról, hogy mindig mindenből bőven van. Ami ezzel ellentétes, az vélemény, az a kozmikus erőkkel szembemenő, csak ideig-óráig életképesnek tűnő, majd elillanó illúzió. Mert is az csak egy vélemény, hogy a pénz nem a fán terem.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This