December első péntekén ismét Csillagwebináriumot tartok.

A vezérfonal a szeretet lesz, ennek pedig végtelenül prózai az oka: a Nap együtt áll a Skorpió szívével. Az Antares csillag az egész égbolt legeslegjobbika (számomra mindenképpen). Bármilyen sötétség gomolyogna bármilyen irányból, ez az alkalom segít eloszlatni a homályt és a kétségeket.

A naptári év végének és ez elkövetkezendő esztendő kezdetének markáns égi történéseiről is mesélek majd.

Ahogyan a korábbi Csillagwebináriumok, úgy ez az alkalom és a következő Csillagwebináriumok is díjmentesek. Ez annyit jelent, hogy én nem kérek érte pénzt, de az energiaáramlás jegyében kérlek, akár pénzt, időt, törődést fordíts olyan, számodra fontos terültre, amellyel egyensúlyba hozod saját, belső mérlegedet; ezért is nem nevezem ingyenesnek, mert annak nincs értéke.

Jelentkezni a contact@ladonyijanos.hu címre küldött e-mailben tudsz.

Automatikus válaszlevélben küldöm a Csillagwebinárium közvetlen elérési linkjét a hozzá tartozó jelszóval – ennek birtokában tudsz csatlakozni az alkalomhoz. Ebben a levélben minden egyéb fontos információt is megküldök, köztük az alkalmazás telepítéséhez, működtetéséhez szükséges technikai segédletet is.

Kérdezz bátran! Akár előre (írj e-mailt!), akár a Csillagwebinárium alatt végig cseten. Emlékezz: a te kérdésed a legtöbbször más számára is fontos, a te válaszod az ő válasza is lehet. A résztvevők száma korlátozott, a zoom-os meeting jelszóval védett (ennek a meghitt, bizalmas légkör megteremtése az oka), a regisztráció sorrendjében telnek be a helyek.

Találkoz(z)unk december 3-án, pénteken 19:00-tól – egyazon időben, tértől függetlenül.

https://www.facebook.com/events/940883616778836/

kép: pixabay.com

Pin It on Pinterest

Share This