2016. nov 30. 0

Decemberi csodák

A december igazi fény-tűzijátékkal indul: a Nap a hó első napján a Tejútra lép és a naptári év végéig ott is halad, megadva a méltó felhangot az utolsó hónaphoz. A héten a Jupiter és a Mars trigon fényszög kapcsolatban áll, mégpedig elsején és másodikán egzakt módon, a legerősebb hatásokkal ajándékozva meg a föld vándorait. Ez a hatás pedig – meglepő módon… – emberi relációinkban, különösképpen párkapcsolati téren munkálkodik.

A Mars a Vízöntő zodiákusában jár, fölötte a csillagos égen a Bak és A Vízöntő csillagkép múltba ömlő vize látható, valamint a Delfin csillagkép. Mindezt kibontva a bolygók kapcsolódási tengelyének egyik oldalán a társsal való viszony szállította tanítások megértése, az ebből kinyert igazságok felismerése áll. Mi az, amivel a Vele való együttlét során gazdagodtam, milyen fény vetült rám az ő sugárzásából és én mit adtam neki, amivel többé, jobbá vált? Hogyan vitt mindez közelebb a rendezettséghez? A másik oldalon a tisztítás minősége bomlik ki: igény ébred tiszta vizet önteni az esetleges kuszaságba, energiákat vágyunk fektetni a nem előrevivő dolgoktól való megszabadulásba, gubancbogozásba, akár gordiuszi módon is. A folyamat az előrehaladást ösztönzi, a tisztító munka a kapcsolatot viszi előre. Megjelenik a múlt megtisztítása, az onnan hozott „szennyes” átmosása, hogy ne kelljen rossz érzésekkel az érzelmi szennyeskosárra gondolni: mi van akkor, ha a Kedves belenéz és mocskos rongyokat lát ott? Itt élhetjük meg a megkönnyebbülést és a patyolatfehérré varázsolt érzelmek lehúzástól mentes energiáit. Akkor is fehér és tiszta egy múltból hozott érzés, ha tárgyilagosan nem vagyunk rá büszkék a mostban, de kiegyenlítettük a hozzá fűződő energiákat, és nincs viszolygásunk, bántó érzésünk velük összefüggésben, magyarán kihúztuk a facsaró-fájó érzelmi töltet méregfogát.

161201hattyuk

Érdemes időt és energiát szentelnünk erre a nemes munkára, mert az adventi időszak már készülés a Fény születésére. Nem mindegy, kinek a kezét fogjuk akkor és milyen minőségű közös megélést tudhatunk majd magunkénak. Tegyünk érte, hogy szebb, jobb és magasabb rezgésű lehessen az együttlét.

kép: www.wallpaperup.com

Szólj hozzá(nk)!