Az Ikrek zodiákusában vándorló Nap jelenleg a Bika csillagkép szarvai között halad át és közelít a Tejút felé. A szarvak emelő erőt, mégpedig az Istenek Útjára emelő erőt testesítenek meg, közvetlen kapcsolatot a legmagasabb minőségekkel. A mostani napokban ez az energia támogató és testet öltő módon működik életünkben, termékeny gondolatokkal, ötletekkel érkezik meg életünkbe az isteni világosság.

A szarvak egyúttal antennaként is funkcionálnak, általuk a magasabb világokból érkező „adást”, a segítő égi erők legmagasabbjaitól származó jeleket és üzeneteket is tudjuk venni és mikrovilágunkban működtetni. A Nap cselekvő énünket szimbolizálja, így érdemes tudnunk, ez az időszak sem a tétlen szemlélődésről szól; az isteni világok sugallataival való semmihez sem kezdés egészen egyszerűen kozmikus pocsékolás: azért érkezik a támogató és emelő segítség, hogy fogadjuk el és éljünk vele. A Bika csillagképe a termékenységről, az anyagban megszülető és formát, méghozzá szépséges formát öltő módon megjelenő teremtésről szól.

Itt már közel járunk a Tejúthoz, ezek a napok egyúttal felkészítenek az isteni világokkal való találkozásra, amiben ott az Orion miatt a beavatás minősége is; az emelkedés látványos, szellemünk megnyílik a Fény befogadására és lehozására.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This