A szabadságra törekvés és tisztázás idejét éljük. Ez a kijelentés szinte banális, annyi helyen futhatsz bele a Vízöntő minőségéről szóló értekezésekbe. Igen, központi csillagunk, a Nap éppen a Vízöntő asztrológiai jelében lépdel. Továbbmegyek: nemrég a Plútó is megérkezett a jelbe. Stílszerűen: tiszta sor. De hogyan tovább?

A megoldás: helyes irányzék, éles látás, valódi távlatok. Ennyire egyszerű. Az égi apropót pedig a Nap és az Oculus csillag együttállása szolgáltatja. A Bak csillagzatának szeme kapta az Oculus nevet; személy szerint nagyon kedvelem őt. A zodiákus kör energetikája fölött ragyog a csillagképek fényes birodalma. Itt már magasabb szintű üzenetekkel találkozunk, ahogyan ezt pillanatokon belül látni fogod.

Valódi, hamisítatlan, eredeti csillagfény ragyog és mutat utat. Ennél a végtelenül egyszerű oknál fogva kínál cizellált praktikákat a fényábrák világa. A Bak szeme nem csak néz, de lát is. Látja a tökéletes megoldást. Nem a „legtökéletesebb”-et meg a „legoptimálisabb”-at, mert ez két, önmagában nem fokozható melléknév. Tökéletes és optimális, egyben ideális utat mutat.

Utat, amit járva bizton célodhoz érsz. Mert ez az út fénnyel rajzolt, ragyogással kövezett. Az Oculus a Tejútra, az Istenek útjára szegeződő tekintetet és látó szemet szimbolizál. Rajta keresztül és általa az elérhető legjobb megoldásokat fogadhatod be. Figyelj, most következik a csavar!

Nem biztos, hogy mindent látnod kell, legalábbis a két, koponyaüregedben ülő szemeddel. A szerdától péntekig egzakt Nap-Oculus találkozó egyúttal belső látásodat is csiszolja. Hozzásegít érzékelni azt, amit nem látsz – a szemeddel. Észre fogod venni, még ha a fizikai síkon koromfekete sötétség vesz is éppen körül. Ezért (is) remekbe szabott ez az égi kézfogó.

Utat mutató tekintet, a megváltás irányát látó szem. A mindennapok tisztázó törekvései, tettei így forrnak spirituális életelixírré. A legjobb utat látod belső érzékeléseddel. Ne várj rozsdás vaskaróra csavarozott farostlemez útjelzőre, mert senki nem állít ilyet, hogy piros festékszóróval rajzoljon neked nyilat. Amúgy pedig semmi szükséged rá. Benned él a szem, működik a magasra irányuló tekinteted.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This