Nálad jobban senki nem tudja, merre kéne menned. Elhiszem, hogy most csóválod a fejed, mert káoszt és katyvaszt látsz – ahelyett, hogy megmutatná magát a felhőtlen, azúrkék ég. Ez azonban csak a felszín.

Minden bizonytalankodás, kétely estén (is) igaz: te mindenkinél jobban tudod, milyen irányba kéne lépned. Legfeljebb megtelt a fejed és kissé túlagyaltad a dolgokat. Sebaj, ez mindenkivel megesik. Aki tagadja, hazudik. Létezik azonban megoldás, mégpedig kozmikus bekötésű.

Megoldás. Mennyire szeretjük a szót. Figyeld meg: már nem termékeket és szolgáltatásokat akarnak eladni neked, rosszabb esetben rád sózni, hanem megoldást értékesíteni. Mert ezt szereti a lelkünk. Éppen ide huzalozunk most: a lélek birodalmába. A valós iránytűd ott található. A hozzá passzoló égitest pedig a Hold.

Égi kísérőnk meglehetősen sebes léptű, huszonnyolc naponta kerüli meg Földünket. Emiatt viszonylag ritkán írok róla, kivéve a kihagyhatatlan teli- és újholdakat. Remek példa erre a csütörtöki Bak-béli újulása. Egy-egy emblematikus csillaggal való együttállása mindössze pár óra és már tovább is áll. Ma a ritka kivételek egyikét olvashatod. A Hold ugyanis az Oculus csillaggal, a Bak fényábrájának szemével találkozik.

Belső látás. Erre van szükséged, mint tejfölködbe keveredett hajó kapitányának a radarra. Pénteken délelőttől kora délutánig aktív a kapcsolódás. Ekkor asztrológiai értelemben a Vízöntő jelében kocog a Hold, ám a Bak csillagképében, annak is a szeménél jár.

A Bak szeme látja, azaz a kép által mutatja is a megváltás irányát. Ezt azért jó tudnod, mert bármely, a haladásoddal, a valódi fejlődésed irányával összefüggő kétségedet, félelmedet, szorongásodat képes vagy elpárologtatni. Zárójel: a „kép” szót szándékos szóismétlés gyümölcseként duplikáltam. A Bak szeme pedig – hasonlatosan a Koséhoz, a csodálatos energiájú Hamal csillaghoz – a Tejútra, az Istenek Útjára néz, nem pedig a tavaly bezárt áruház rakodórámpája alá. Éppen emiatt tudnod kell, hogy az említett pénteki órák sugallatokban, megerősítésekben gazdag, magas minőségű muníciókkal felruházó, igazi tuning-idő.

Nem biztos, hogy ekkor érkezik az életedet gyökeresen új irányba terelő bevillanás. Megeshet: apróságra akadsz csak. Talán még arra sem, legalábbis ott és akkor nem esik le a tantusz. Emlékezz azonban: minden út lépések sorozatából, adott esetben tízezreiből áll. Egy öles lépéshez igenis jó a Hold-Oculus ráérzékelést, valós fényre hangolódást segítő találkozója, kiváltképp újhold másnapján. Csak tudj róla.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a bejegyzés,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This