+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Nagyszombattól Húsvét hétfőig végigkísér bennünket a Kos jelében járó nap és a Nyilas zodiákusában vándorló Szaturnusz emelő erőket megtestesítő trigon fényszög kapcsolatának energiái, legintenzívebben vasárnap fejtve ki áldásos hatásait. A Szaturnusz jelenleg hátráló mozgást végez, teszi ezt a Skorpió csillagkép fullánkjánál. A gyűrűs bolygó a tapasztalatokat és a kikristályosodott bölcsességeket a tudás égi cikkelyében, a Nyilas jegyében árasztja. A csillagképi hátterében fénylő fullánk pedig megmutatja, hogy az összpontosítás, a koncentráció és az így fókuszált letisztult bölcselet erejével radikális, mélyre ható, gyökeres változásokat hozhatunk életünkbe. A szaturnuszi energia miatt az idő jelentősége is megnő, mind minőségi idő felől, mind a kellő időben való cselekvés oldaláról tekintünk rá.

Ezek az erők emelő, támogató módon dolgoznak értünk, a cselekvő énünket megjelenítő Nappal fennálló, jobbá tevő fényszög kapcsolaton keresztül. Ami most kezdődik el, abban mind-mind benne munkálkodik ez a lelkesedés, a növekedés információja. A tevékeny erők átitatódnak a letisztult bölcsességgel, hogy aztán valami egészen magas minőség születhessen meg, olyan, amiben a két energia kölcsönös emelkedettsége ölt testet.

A Húsvét miatt a Kozmosszal való együtt-rezgésünk is finomodik, így könnyebben és mélyebben élhetjük át a bolygók emelő erejét. Egy ilyen trigon által valódi feltámadást élhetünk át, tudatosan, működtetve az inspirációkat és a két princípium együttműködésére nyitottan, az áldásos hatásokra befogadóan.

Pin It on Pinterest

Share This