2017. nov 24. 0

Emelő szikrák

Szombaton délután a Vízöntő zodiákusában haladó Hold és a Mérlegben menetelő Mars trigon fényszögön át kapcsolódik, remek tisztulási és harmonizálási lehetőségeket téve elénk. A Hold növőben van, a gyarapodást, növekedést, gazdagodást támogatja. Ebben a pár órában erősödő érzelmi biztonság formájában élhetjük meg áldásos hatását, amivel a múltban gyökerező dolgainkat megtisztítva teszünk jövőnk fényéért. A Hold csillagképi értelemben is a Vízöntőben lubickol, ekkor a jövőbe ömlő vízben fürdőzik, ezeket a csillagokat éri el.

A Mars erőt és tettrekészséget ad a szövetségbe, általa a lelki-érzelmi dolgokat építő módon ki is tudjuk nyilvánítani, meg tudjuk tenni. Az erő a szépség és a harmónia megteremtését szolgálja, egyben itt is a jövőért való munka jelentősége rajzolódik ki, mivel a vörös bolygó a Szűz csillagkép jövőbe érkező lábánál jár.

Duplán jelen van az emelkedés, a Mars által szállított emelő erők a trigon emelkedést segítő energiáin keresztül kapcsolódnak a gazdagító növő Holdhoz. Ne lepődjünk meg, ha lelkesek és motiváltak vagyunk, ha kipattan egy szikra, ami fényt vet és örömet ad egyúttal.

 

kép: www.pinterest.com

Szólj hozzá(nk)!