A Halak Vénusz energetikája emlékeztet: bánj csínján az előítéletekkel. Igen, azt szokás, mert azt illik mondani: bennem aztán semmi hátrányos megkülönböztetés nem munkál, előttem mindenki egyenlő. Egészen addig, amíg helyzetbe nem kerülsz. Akkor támaszkodsz a régi, jól bevált előítéletre. Látszólag okkal, ezért érdemes beszélnünk róla.

Nem vagyok előítéletes, csak sokat láttam, tapasztaltam! – ez a másik frázis. Tudj különbséget tenni. Formálhatsz véleményt a másikról, ám ne lépd át az ítélkezés határát. Ellenkező esetben elbuktad a vizsgaszituációt. A Halak jelébe lépő Vénusz itt siet a segítségedre:

Ha él benned vágy, hogy jobban, azaz mélyebben megismerd a másikat, nyert ügyed van. A Vénusz – a Merkúr mellett a másik – kapcsolatbolygó. A Halak zodiákusát március 11-én, hétfőn késő este éri el. Az április 5-én reggelig tartó időszak ösztönöz a teljesebb ráhangolódásra. Nem kényszerít, hogy megnyílj és befogadj – ha viszont így működnél, kozmikus hátszelet támaszt. Azzal pedig könnyebb messzebbre jutnod.

A szerelem planétája. Ez az egyik leginkább közkeletű címkéje a Vénusznak. A Halak jelében akkor is segít, ha párkapcsolatban élsz és úgy is támogat, amennyiben még csak vágyódva törekszel rá. Az első esetben a veled élő kedvesedet tudod alaposabban megérteni. Talán már nem fog annyira bosszantani, hogy kifelé lóg a vécépapír, vagy a fogkrémes tubust középen nyomja össze. Mert nem az apró, esetleg valóban figyelmetlen tetteinél ragadsz le – őt magát, mindenestől kívánod látni, érezni, megélni.

Társtaláló úton járva letisztulást érhetsz el. Nem magától hullik az öledbe, de érdemes elmélyülnöd, kivel, milyen típusú emberrel lennél istenigazán boldog. Üdvös, ha ezt nem elméből kísérled meg, szóval az agyalást küldd pihenni. Pillants lelked mélyére, ha kell, teremts minőségi én-időt, hiszen fontos. Belső rezdüléseid körvonalazzák a valódi, érkezőben lévő társ milyenségét.

Nem mehetünk el a befejezés, lezárás mellett sem. A Halak az asztrológiai jelek körének utolsó állomása. Az ide libbenő Vénusz megmutatja, ha egy-egy kapcsolatod megérett az elengedésre. Az indikátor tőegyszerű: kikopott belőle az öröm. Értelmezd tágan, tehát az üzlettársi viszonyulástól kezdve a haverokkal hétfő esténként lejátszott sörmeccseken át a kiüresedett „baráti” szálak is érintettek. Tudom, nem tűnik egyszerűnek:

Vágj bele, kezdd el, építsd fel! Mindenhonnan ezt kapod, hallod ezerrel. Arról soha senki egy büdös szót nem szól, hogyan varrj el – elegánsan, méltó módon – szálakat. Miképp tudj megbántódás, sértődés nélkül elköszöni valakitől? A Halak Vénusz időszaka erre is megoldást kínál.

Tapintat. Kulcsfogalom, ami manapság erős hiánycikk. A következő hetekben célszerű betankolnod belőle. Meg fogsz döbbenni, mennyire hasznos eszközöd lesz; segítségével elképesztően termékeny módon működsz emberi kapcsolódásaidban.

Száz szó is csak egyféleképpen végződik: merj támaszkodni az érzelmeidre és legyen benned elég kurázsi meglátni mindazt, ami a szemed számára rejtve van. Ezért működhetsz finom érzékenységgel, amihez most – kitűnő minőségű, magas kozmikus oktánszámú – égi üzemanyagot is kapsz bőséggel.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a cikk,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This