Elérkezett az ideje megszabadulni régről cipelt ősfélelmeidtől. Mély, bénító érzelmeket fogsz a célkeresztbe. Ujjad már nem remeg meg. Olyan, egészen a mélyben lakó minőségidre gondolj, akikről fényes nappal tudomást sem akarsz venni. Csak rossz álom, hogy léteznek. És csakugyan – nemsokára így is lehet lesz.

Ma – kivételesen – kérek tőled egy kis ismétlést. A múlt előtti héten kiküldött hírlevélben olvashattál a retrográd irányba forduló Neptunuszról. Kérlek, mielőtt tovább görgetsz, keresd elő, olvasd el újra. Mindössze pár percedet veszi igénybe. Hosszú és alapos, de hamar végig érsz rajta.

Köszönöm, most már érted, miért kértem-javasoltam. Az ott leírtak szolgálnak alapul a mai gondolat-szálhoz. Minden, ott leírt információ továbbra is csorbítatlanul igaz, de kihangsúlyozzuk egy lényeges vonulatát. Ez pedig az elején részletezett ősfélelem-gyomlálás.

Nagy levegő, elszántság, elhatározás. A következő hónapokban képessé válsz emeled magad, hogy az egó szintje fölé emelve szabadulj meg a szívjegesítő félelmektől. A mechanizmus egy-az-egyben olyan, mint a vágyak felszínre hozásánál. Mindössze a végső tetted különbözik. Analógiás gondolkodással látod és érted: csak a kódoló berendezésed tárcsáit tekerted más beállításba. A jel, az adás azonos.

Ezen a frekvencián azonban a mély, intenzív, gyakran leblokkoló rettegések, szorongások létére tehetsz pontot. Nem, nem kell egyesegyedül megvívnod a harcot. Igazából nem is ütközet, talán mélytengeri csataként aposztrofálhatjuk. Hívj segítséget, ha azt érzed, szándékod már megszületett, de még mindig túlontúl félelmetes a rém.

Nem szégyen. Nincs szégyen. Különösen most. Olvastad, hogy a Neptunusz a Halak jelében hátrál. Társura a Jupiter, ő pedig kifejezett csapatjátékos. Élj azzal, hogy képes vagy másokkal kommunikálni. Kérj támogatást (direkt kerültem a „segítség” szót), hiszen az erőd és a vágyad megszületett, talán egy biztos kéz jöhet jól, aki átvezet a szakadék fölött átívelő, fény felé vezető keskeny függőhídon.

Tudd: át fogsz érni. Ébreszd fel a bizonyosságot ezzel kapcsolatosan. Tudod: már nem hit, több annál. Bizonyosság. Meg tudod csinálni. Megcsinálod.

kép: pixabay.com

– ha tetszett a bejegyzés,

– ha szeretted olvasni,

– ha örömet okozott,

megköszönöm, ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések elkészülését:

https://www.donably.com/ladonyi-janos-asztrozofus

Pin It on Pinterest

Share This