„Az erőszak nem jó módszer még saját gyengeségeiddel szemben sem. Sokkal célravezetőbb, ha szelíd és erős csillagaiddal, benső szövetségeseiddel fogsz össze a magasabb törekvéseidre hurkot vető bolygóid, konstellációid ellen. Megismerésed, tiszta szándékod, intuíciód mindig elvezet a leleményes módszerekhez, amelyekkel lefegyverezheted indulataidat, romboló kételyeidet, sértődött önsajnálatodat vagy névtelen félelmeidet. A Valóság érveit mindig Önvalód Drágaköve árasztja, mert már utat törtél hozzá élményeid és csodáid sorozatán át. Azért veszed észre a legmélyebb sötétségben is a Fényt.

 

Igazi reményt és vigaszt anyagból sosem meríthetsz. Tested legrészegültebb élvezetei, elragadtatásai is csak narkotikumok. Hatásuk gyorsan múlik. Utána kietlen, szürke üresség szakad rád, mert rájössz, rögzíthetetlenek vagy csalódást okoznak. Kétségtelen, hogy fizikumodat is ki kell szolgálnod biológiai szükségleteivel. De az Ég őrizzen tőle, hogy csak őt tápláld magasabb testeid rovására. Szellemed megrövidítsd, pszichéd éhezni hagyd olyan törekvések kedvéért, amelyek elégetik isteni törekvéseid energiáit. Ez a lehetőség minden spirituális úton haladó embert megkísért. Számtalan apróbb-nagyobb buktatóval próbál a mélység súlypontja felé terelni. Te eddig helytálltál a sötétség és fény között folyó harcban, Vigyázz, hogy a jövőben is kitarts az egyre közelebbről fénylő jó csillagaid mellett. Gondolj arra, hogy a fizikai sík legveszedelmesebb támadása az, ami öt érzékednek kellemes és személyiségednek kitüntetően hízelgő.

 

Ha idézni tudod és magadhoz engeded az Örökkévalóság üzeneteit, nagyszerű élmények várnak rád a jövőben. Igen. A közeljövőben, a következő napon vagy a következő pillanatban. Ez nem általános, ködös jóslat, hanem állandóan körülötted és benned várakozó valóság. A csodák mindig halkan zörgetnek az ajtódon, ablakodon. Ha azt mondod, csak a szél zúg odakint, kavics koccant az üveghez vagy néhány száraz falevél rezzent a földön, s te ülve vagy fekve maradsz, akkor a csodát kirekeszted. Hiszen nem nyitottál neki ajtót. Mert az élmény és a csoda szelíd, türelmes, mint a tiszta Fény. Szólítani kell, helyt adva neki életed legelfoglaltabb perceiben is, akkor megjelenik. Eluralkodik egész lényedben és sorsodban. Fájdalom nélkül formálni kezdi magatartásodat. Lemetszi jellemed vadhajtásait. Meggyógyítja titkos sérüléseidet. S egyszerre a pórusaidon át is kivetül. Sugárzása mindenkit vonz és átmelegít. Szeretet, adakozó készség vesz körül elzárkózás helyett. A lelakatolt kapuk feltárulnak előtted, mert ez a pszichomentális lézersugár a nyitóformulájuk.”

 

Szepes Mária

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This