Szombaton érezhetjük a tudás leülepedését életünkben, azt a minőséget, amikor valami a helyére kerül régóta vártan. Van pár kockának, ami még hiányzik a nagy építőjátékból, és íme, beugrott, megvilágosodott, hogy az ezerszer átnézett képen mégiscsak akad egy pici részlet, amin átsiklott tekintetünk. Innen csupán egyetlen apró lépés a helyére tenni a hiányzó elemet és rögtön szebbé, teljesebbé kerekedik a kép.

A Szaturnusz és a Jupiter kapcsolata ereje teljében működik, szállítva az áldásos hatások tömkelegét, talán legintenzívebben a kapcsolatok megértésének területén működve. Bölcsek és belátók tudunk lenni társainkkal való szövevényünkben, a szeretet és a tapasztalatok együtt adnak megértést és az elfogadást, így emelve az együtt létezés, együttműködés energiáit.

161217fa

Mindez eredményezi a kapcsolatok megtisztulását, felszabadulás-élményt hoz. Az új fejezet lapjai tiszta papírra íródnak, a következő lépést immár nem sáros, hanem kipucolt, ragyogó bakancsban tesszük meg. A „klasszikus” férfi-női kapcsolatokban, társas játékokban is ezt a friss, üdítő szelet érezhetjük. Engedjük, hogy elfújja, aminek már lejárt az ideje.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This