+36 30 855 2287 janos@ladonyijanos.hu

Szombaton délután vándorol keresztül a Bika csillagképhez tartozó Fiastyúk (Plejádok) csillaghalmazán a Hold. Nem titkoltan ez az egyik személyes kedvencem a csillagos égbolton, ezért szeretem megemlíteni, amikor csak lehetőség adódik rá, most pedig ez a lehetőség kitűnő. A Fiastyúkról említettük korábban, hogy a régiek az Istenek Szerelmi fészkének tartották, itt keresztezik egymást a bolygópályák, azaz itt egyesülnek a teremtő elvek. Ez a pont a teremtés és a termékenység esszenciális jelölője, ide érkezik meg égi kísérőnk és lelkiségünk kozmikus megjelenítője.

A keddi teliholdat követően immár fogyó fázisában az elengedést és a feleslegtől való megszabadulást, ha úgy tetszik, a testi-lelki karcsúsodást támogatja. Ebben a pozícióban remek lehetőségünk adódik felfedezni, észrevenni, hogy a bőség, a termékenység és a – minden, nem csak pénzügyi értelemben vett – gazdagság és közöttünk mi áll. Napvilágra kerülnek azok az érzelmi, lelki blokkok, amik eddig útját állták a kiteljesedésnek és miután megpillantották a világosságot, azt nem viselve el is tűnnek – már ha nem akarunk hozzájuk tudatosan, foggal-körömmel ragaszkodni például egy vaskos szegénységi fogadalommal.

Lelkünk ilyen típusú zárványosodását tudja ez a Plejádokban járó fogyó Hold gyógyítani és kimosni belőlünk mindazt, ami már nem kell. Képessé válunk elengedni a tudattalan rétegeinkben eddig sunyiskodó blokkokat, mert megértjük, hogy nincs immár rájuk szükség és átérezzük, hogy szabad és biztonságos gyümölcsöző, termékeny életet élnünk.

 

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This