Szombaton az Ikrek zodiákusában járó Hold csillagképi értelemben az Orion (Nimród) stációjában halad. A Nimród a felvállalásról, a bennünk élő lehúzó erők fölött aratott győzelemről szól. Megláthatjuk és felismerhetjük, mik azok a minőségeink, amiket talán önmagunk előtt is takargattunk, mert nem EU-konformok és igazából szalonképesnek sem nevezhetők. Most rá tudunk hangolódni lelki, érzelmi szinten egyaránt ezekre az energiákra és nevet adhatunk nekik. A démonnak ott szűnik meg a hatalma felettünk, amikor kimondjuk a nevét, így a keresztelő/névadó után mondjuk is ki gyorsan.

A küzdelem belső harc; feléled bennünk a nemes harcos minősége is (a Nimródhoz a legjobb, legszebb értelemben használatos őskirályi, uralkodói minőségek is tartoznak), hogy végre leszámolhasson a felismert és nevesített kerékkötő erőkkel. A Hold mindezt az ösztönvilágunkban, érzelmeink síkján erősíti és támogatja, ám ez nem tud nem megjelenni az „amint kint, úgy bent” analógiájának örök igazsága miatt életünk minden egyéb területén is.

Szenteljünk egy kis időt a szombatunkból annak megértésére és átérzésére, miket kéne legyőzni magunkban, hol és milyen elengedni valóink vannak. Vállaljuk fel ezeknek a lépéseknek a megtételét és tudjuk, hogy az égi erők támogatnak bennünket. A lelkierő és elszántság adott, a Hold átitatja valóságunkat annak érzésével, hogy képesek vagyunk megtenni világunkban mindezeket a lépéseket.

kép: www.pinterest.com

Pin It on Pinterest

Share This